Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'in radikal kararı! Oğulları Marsel için...

2018 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncular Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil'den radikal bir karar geldi. 2020 yılında oğullarını kucaklarına alan çift çocukları için şehri terk etti.

Uzun bir süre birliktelik yaşayan ve 2018 yılında bu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran yaşanan ünlü oyuncular Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 2022 yılında da Marsel adını verdikleri oğullarını kucaklarına alarak anne baba olmanın sevincini yaşadılar. Birbirlerine ve oğullarına olan bağlılıklarıyla magazin dünyasının gözde çiftleri arasında gösterilen ünlü çift, oğulları Marsel için radikal bir karar aldı.

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun

Cansu Tosun eşi hakkında açıklamalarda bulundu! İLİŞKİLİ HABERCansu Tosun eşi hakkında açıklamalarda bulundu! "Oğlum bir mucize"

OĞULLARI İÇİN ŞEHRİ TERK ETTİLER

Mutlu bir evlilik süren çift önceden Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için birçok ünlü ismin de oturduğu Zekeriyaköy'de kirası 50 bin TL olan bahçeli bir eve taşındı.

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun oğulları Marsel ile

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun oğulları Marsel ile

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Yıldırım'dan kızı Miray ile bayram paylaşımı! Öpmelere doyamadı

Eda Taşpınar'ın 70 yaşındaki babası Teoman Taşpınar evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Eda Taşpınar'ın 70 yaşındaki babası Teoman Taşpınar evlendi!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0