Cansu Tosun eşi hakkında açıklamalarda bulundu! "Oğlum bir mucize"

Meslek taşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikah masasına oturan Cansu Tosun, bir magazin dergisinin bu ay ki sayısına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu oğlu ve eşi hakkında açıklamalarda bulundu.

Erkan Kolçak Köstendil ile evlenen ve 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunu kucağına almanın heyecanını yaşayan Cansu Tosun, sosyal medyayı eğlenceli bulduğunu söyledi. Kariyerindeki kırılma noktasını Almanya’dan Türkiye’ye gelmesine bağlayan başarılı oyuncu, Laurentius dergisine röportaj verdi.

Cansu tosun

Cansu tosun

"KENDİMİ KEŞFETMEMİ SAĞLADI"

Çekimleri Konstanz Gölü’nde gerçekleşen, Almanya-Avusturya ortak yapımı ‘Murder by the Lake’ (Die Toten vom Bodensee) isimli dizide 'Aisha' karakterini canlandıran Cansu Tosun, Kariyerindeki yükselişi Almanya’dan Türkiye’ye gelmesi ile yakaladığını söyledi. Ünlü oyuncu, "Bir kere benim kendimi keşfetmemi sağladı. İçimdeki itici güce sahip çıkmayı, peşinden gidip cesur olmayı öğretti." dedi.

cansu tosun açıklaması

cansu tosun açıklaması

"ERKAN'IN FİKİRLERİ ÇOK KIYMETLİ"

Kendi gibi oyunculuk alanında başarılı olan eşi Erkan Kolçak Köstendil için şunları söyledi: "İkimizin de oyuncu olması birbirimize de katkı sağlıyor. Erkan’ın bakış açısı, fikirleri hep çok kıymetli."

Meslek taşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikah masasına oturan Cansu Tosun

Meslek taşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikah masasına oturan Cansu Tosun

"MARSEL BİR MUCİZE"

2020’de oğlu Marsel’i hayata getiren Cansu Tosun, "Hâlâ bakıp bakıp, 'Bu benim bir parçam mı?' diyorum. Marsel gerçekten bir mucize, beraber büyüyoruz. Annelik bana anda kalmayı öğretti" şeklinde söylemlerde bulundu. 

Cansu Tosun ve oğlu marsel

Cansu Tosun ve oğlu marsel

"O DÜNYAYA ÇOK DUYGUSAL YAKLAŞMAMAK LAZIM"

Sosyal medyada paylaşımlarından söz ettiren Cansu Tosun, sosyal medya platformunu ise şu sözlerle ifade etti:

"Aslında sosyal medyada sen ne almak istersen o var. Ben eğlenmek için kullanmayı tercih ediyorum. Çok duygusal yaklaşmamak lazım o dünyaya. Benim orada paylaştıklarımın o kadar kişiye ulaşabiliyor olması çok güzel bir duygu. Orada medya da paparazzi de ben olabiliyorum."

Meslek taşı Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun ve oğlu marsel

Meslek taşı Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun ve oğlu marsel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zuhal Topal kolbastı oynadı! Milyonları hayran bıraktı

Seda Sayan'dan "Bebek" açıklaması geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan "Bebek" açıklaması geldi!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0