Seda Sayan'dan "Bebek" açıklaması geldi!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Etiler'de bir mekan açılışına katılan çiftin "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, sık sık evliliğiyle gündeme geliyor. Her hafta sonunu tatille değerlendiren karı koca tatil dönüşü, Etiler'de bir akşam davetine katıldı. Muhabirlerin, "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ünlü şarkıcının cevabı ise şaşkınlık oluşturdu.

Seda Sayan ve Çağlar Ötken

Seda Sayan ve Çağlar Ötken

"İKİMİZİNDE EVLATLARI VAR"

59 yaşındaki Seda Sayan, daha önce 2. Sayfa programına attığı mesajda yumurtalarını dondurttuğunu söylemişti. "Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var çocuk işi bitmiştir." ifadelerini kullanmıştı. Yaptığı estetiklerle ve özel hayatıyla da gündeme gelen çift muhabirlerin "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Her ikimizin de evlatları var. Böyle bir düşüncemiz yok" cevabını verdi.

seda sayan çocuk açıklaması

seda sayan çocuk açıklaması

"İNSAN ÇOCUĞUNA KÜSER Mİ?"

Ünlü şarkıcı oğlu Oğulcan Engin'in evliliğine tepki gösterdiği ve aralarının limoni olduğu iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sayan "Oğlunuzla küs müsünüz?" sorusuna "Hiçbir zaman olmadı ki... Olabilir mi öyle bir şey? İnsan çocuğu ile küser mi?" şeklinde yanıt verdi.

seda sayan ve oğlu oğulcan engin

seda sayan ve oğlu oğulcan engin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO;

Zuhal Topal kolbastı oynadı! Milyonları hayran bıraktı

Cansu Tosun eşi hakkında açıklamalarda bulundu! "Oğlum bir mucize"

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Tosun eşi hakkında açıklamalarda bulundu! "Oğlum bir mucize"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Çocuk olmalı. Mutlaka olmalı. Çocuksuz bir evliliğin ne tadı olur.