Asmalı Konak'ın Zeynep'i Eylen Yıldız'dan üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

Bir dönemin unutulmaz dizileri arasında yer alan Asmalı Konak'ta Zeynep karakterine hayat veren oyuncu Eylem Yıldız'dan sevenlerini üzen haber geldi. Yıldız, yaşadığı sağlık sorunlarıyla apar topar ameliyata alındı. İşte son sağlık durumu...

Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Karadağ' karakteriyle büyük bir başarı yakalayan yıldızı Eylem Yıldız, yaşadığı sağlık sorunları apar topar ameliyat masasına yattığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMUNU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ameliyat öncesi hastane odasında çekilen bir kareyi Instagram'da paylaşan Yıldız, ''Bu fotoğraf geçtiğimiz perşembe gününden. Geçen hafta bu saatlerde uzun bir ameliyattan henüz çıkmış ve yoğun bakımda yatıyordum. Aslında azıcık da olsa içinde keder olan anıları paylaşmayı sevmiyorum ama bu fotoğrafı, kişisel tarihimin en zorlu virajını -umuyorum ki geride kaldı- ne kadar rahat atlattığımın gururu ile paylaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

''AKCİĞERİMDE İYİ HUYLU KİST TESPİT EDİLDİ''

Yaşadığı sağlık sorunlarından bahseden Eylem Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Son iki yılda, aralıklarla atlattığım iki kovid vakasından sonra, bir türlü toparlayamadım. Sağlığıma oldukça güvenen ben, yaşadıklarıma bir türlü anlam veremiyordum. Sürekli rahatsızlanmaya başlamıştım. Sağlık taramasında, sağ akciğerimde doğuştan olan ve bu son yıllardaki enfeksiyonlar ile aktifleşen iyi huylu bir kist bulgulandı. Ve konsey hızlıca ameliyat kararı aldı. Gerçekten hayatımın şokuna uğradım.

''İNSAN BÖYLE DURUMLARDA HAYATININ Z RAPORUNU ÇIKARIYOR''

Ünlü oyuncu, ''Tuhaf günlerdi. Bir anda kendimi ailemin, dostlarımın, sevgisiyle çevrelenmiş buldum. Sarıp sarmaladılar, yedirip gezdirdiler, söylemesi ayıp hediyelere boğdular.

Şımardım, mutlu oldum. Çokça düşündüm, sorguladım. İnsan ister istemez böyle durumlarda hayatının bir Z raporunu çıkarıyor. Kim hayatının neresinde, nasıl duruyor? Ne alıyor? Ne veriyor?

Vermek kadar almanın da tadını belkide hayatımda ilk kez bu süreçte kavradım. Kendime yaptığım ne kadar gereksiz baskı varsa hepsi boşa çıktı.

Sevmekten, sevilmekten başkaca da ulvi bir anlam bulamadım. Yanımda olanlar kendini biliyor. Onlarla artık başka, lezzetli bir boyuta geçti dostluğumuz. Şimdi artık nekahati atlattım. Bölüm iki. İstediğim yerden, istediğim şekilde, kendi şiirimi yazarak'' açıklamasında bulundu

ÜNLÜLERDEN PEŞ PEŞE GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI!

Eylem Yıldız'ın paylaşımına aralarında Bennu Yıldırımlar, Şenay Gürler, Başak Sayan, Nazlı Bulum gibi meslektaşlarının da bulunduğu ünlü isimden ve takipçilerinden 'geçmiş olsun' yorumları geldi.

Emine Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! "Milletimizin ve İslam âleminin..."

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! "Milletimizin ve İslam âleminin..."
22 yaşındaki genç oyuncu Sude Zülal Güler ölüm haberini duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

22 yaşındaki genç oyuncu Sude Zülal Güler ölüm haberini duyurdu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0