Emine Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! "Milletimizin ve İslam âleminin..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramını sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla kutladı. "Hatırlanmayı, tebessümü, hoş sohbeti bekleyen yüreklere dost elimizi uzatmaya devam edelim" ifadelerine yer veren Emine Erdoğan, yazmış olduğu bayram mesajı ile dikkat çekti.

Ramazan Bayramı'nı kutlamayı ihmal etmeyen Emine Erdoğan, Twitter hesabından bayram mesajı yayınladı. Erdoğan, "Özlemle beklediğimiz Ramazan Bayramı'na kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz." cümlesiyle milletin ve İslam aleminin bayramını tebrik etti. Mesajında depremzedeleri de unutmayan Emine Erdoğan, "Depremde yitirdiğimiz kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır niyaz ediyorum." dedi.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 "Özlemle beklediğimiz #RamazanBayramı'na kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Bu bayram, gönüller yapmak, eksiği tamamlamak, azı çoğaltmak için bir milat olsun. Hatırlanmayı, tebessümü, hoş sohbeti bekleyen yüreklere dost elimizi uzatmaya devam edelim.  Milletimizin ve İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeyi diliyorum. Depremde yitirdiğimiz kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır niyaz ediyorum." 

Asmalı Konak'ın Zeynep'i Eylen Yıldız'dan üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

İLİŞKİLİ HABER

Asmalı Konak'ın Zeynep'i Eylen Yıldız'dan üzen haber! Apar topar ameliyata alındı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0