Zuhal Topal'dan kötü haber! Hastane odasından paylaştı

Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapan sevilen isim Zuhal Topal'dan hayranlarını üzen haber geldi. Topal, kötü haberi hastane odasından paylaştı.

Sunduğu Yemekteyiz programıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sunucu ve oyuncu bayramda yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Kahramanmaraş 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde yakınlarını kaybeden sunucu hastalandığını duyurdu.

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞTI!

Topal, yaptığı paylaşıma "Bayram mesajlarınıza cevap veremedim, bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim" notunu düştü.

Zuhal Topal hastaneye kaldırıldı

Zuhal Topal hastaneye kaldırıldı

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAĞDI!

Sevilen sunucunun hasta olduğunu haberini alan birçok kişi geçmiş olsun mesajında bulundu. Birçok sosyal medya kullanıcısı; "Acil şifalar Zuhal hanım!, "Allah acil şifalar versin inşallah iyi bayramlar nazar nazar" , "Rabbim acil şifalar versin inşallah Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle şimdiden gönlümün sultanı ", "Rabbim şifalar versin inşallah Zuhal hanım iyi bayramlar diliyorum Ailenize size sevgiler saygılar sunuyorum", "Rabbim acil şifalar versin" yorumunda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

68 yaşında olan Celal Şengör'den üzen haber! Hasta yatağından paylaştı

Aşkı Memnu'nun Süleyman Efendisi Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Aşkı Memnu'nun Süleyman Efendisi Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı!
Ramazan Bayramı'nda ünlü çifte büyük şok! Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay dolandırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Ramazan Bayramı'nda ünlü çifte büyük şok! Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay dolandırıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

DesirE 1 yıl önce

Fatihayı bilmeyen duacın olduktan sonra cenneti sen rüynda görürsün

Nuri 1 yıl önce

Emin ol sen gidemedin diye Azerbaycanlılar da üzülmemişlerdir.

mustafa 1 yıl önce

paça sıkışınca inşallah.bizde masallah imana gelmiş diyelim

Rol yapma 1 yıl önce

Görüntü hastalanma anına ait ise numara yapma ihtimali çok yüksek, böyle reklam olacağına yakınlarımdan ayrı, onlarsız buruk bir bayram geçiriyorum diyerek yaşayanlara destek, depremzede olmayanlara da farkındalık oluşturma açısından daha güzel olurdu. Maalesef rol kokuyor, bir doktor olarak her fün hastanede en az 3-5 tane böyle ayılıp bayılan, ikincil kazanç sağlamaya çalışan insanlar görüyorum. Tipik yüz ifadeleri var.

Hakan 1 yıl önce

Hidayete mi erdi. Insaallah diyor