Ramazan Bayramı'nda ünlü çifte büyük şok! Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay dolandırıldı

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, Ramazan Bayramı'nı Sapanca'daki bungalov evlerinde geçirmek istediler. Rezervasyon yaptıran ünlü çift, tatil yerine gittiklerinde beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Dolandırıldıklarını anlayan çift, gerekli yasal işlemi başlattılar.

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında nikah masasına oturan oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, Ramazan Bayramı tatillerini Sapanca'daki bungalov evlerinde geçirmek istediler. Internet üzerinden rezervasyon yaptıran çift, verilen adrese gittiklerinde hayatının şokunu yaşadılar.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

ÜNLÜ ÇİFTE BÜYÜK ŞOK

Baş başa geçirmek istedikleri bayram tatilinde hayatının şokunu yaşayan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, Sapancalux Bungalov Evler adı verilen ilandan rezervasyon yaptırdı. Konaklama ücretinin yarısı olan 6 bin lirayı da peşin olarak banka hesabına yollayan çift, adrese gittikleri yerde bungalov ve bir yetkili göremeyince dolandırıldıklarını anladılar.  Öte yandan ünlü çiftin konuyla ilgili gerekli yasal işlem başlatacağı öğrenildi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

68 yaşında olan Celal Şengör'den üzen haber! Hasta yatağından paylaştı

Zuhal Topal'dan kötü haber! Hastane odasından paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal'dan kötü haber! Hastane odasından paylaştı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0