Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever sitem etti! Aslı Hünel:Sıkıysa kapatma

En çok izlenen yarışmalar arasın da bulunan 'Gelin Evi' programı sunucusu Aslı Hünel, geçtiğimiz gün eşi Savaş Yurtsever ile görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Savaş Yurtsever, Aslı Hünel'e sitem etti.

Şimdilerde Gelin Evi yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel, Klasik Türk müziği tarzında okuduğu şarkılarla da biliniyor. 2018'de iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile dünya evine giren Hünel, eşi ile birlikte bayramı Kıbrıs'ta geçirdi. Gazetecilerle konuşan çiftten Yurtsever, eşinin hep şehir dışında olmasından dolayı sitem etti. Hünel'in çok çalıştığından bahseden iş insanı, aralarında geçen bir olayı anlattı.

Aslı Hünel ve eşi Savaş Fatih Yurtsever

Aslı Hünel ve eşi Savaş Fatih Yurtsever

ASLI HÜNEL'DEN 'SIKIYSA KAPATMA' CEVABI

Geçtiğimiz gün kameralara takılan ünlü çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yurtsever, eşinin işinden dolayı şehir dışında olmasına sitem etti.  Yurtsever,  "Aslı çok çalışıyor. Evde şarkı da söylemiyor. Ben bunu ilk söylediğimde 'Sen benim kaşemi biliyor musun?' dedi. Bir gün evde otururken maç açtım. Koyu bir Galatasaray taraftarıyımdır. Maçı izlerken başladı şarkı söylemeye. İlgiyi maça verdim ya, başladı söylenmeye. 'Sıkıysa kapatma' dedi. Biz de kapattık, eşimi dinledik." açıklamalarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Yıldırım'dan kızı Miray ile bayram paylaşımı! Öpmelere doyamadı

Seda Sayan ve Çağlar Ötken'den birinci yıl dönümüne özel paylaşım! "Birlikte bir ömür"

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan ve Çağlar Ötken'den birinci yıl dönümüne özel paylaşım! "Birlikte bir ömür"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0