Seda Sayan ve Çağlar Ötken'den birinci yıl dönümüne özel paylaşım! "Birlikte bir ömür"

Geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan evliliklerinin 1.yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

2022 yılında sunuculuğunu yaptığı programda solistlik yapan Çağlar Ökten ile dünya evine giren 60 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Seda Sayan sosyal medya hesabından evliliklerinin 1. yıllarını kutladı. Bir dönem evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve eşiyle ayrılacakları iddiasıyla, son dönemlerde ise yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcının paylaşımı da büyük ilgi gördü.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan boşanma iddialarına böyle yanıt verdi! İLİŞKİLİ HABERSeda Sayan boşanma iddialarına böyle yanıt verdi! "Yav he he..."

"BİRLİKTE BİR ÖMÜR"

Sosyal medya hesabından eşi ile paylaşım yapan Seda Sayan paylaşımına "1.yılımız kutlu olsun sevgilim" notunu düşerken, Ebru Gündeş'in "Beyaz" şarkısını eklemeyi de ihmal etmedi. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına karşılık olarak eşi Çağlar Ökten de Seda Sayan'ın paylaşımını yeniden paylaşarak üzerine "Birlikte bir ömür sevgilim" notunu düştü.

Seda Sayan paylaşım

Seda Sayan paylaşım

Çağlar Ökten paylaşım

Çağlar Ökten paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Yıldırım'dan kızı Miray ile bayram paylaşımı! Öpmelere doyamadı

Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever sitem etti! Aslı Hünel:Sıkıysa kapatma

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever sitem etti! Aslı Hünel:Sıkıysa kapatma
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0