Fatih Terim'den üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'den hayranlarını üzen haber geldi. Terim, apar topar ameliyata alındığı öğrenildi. Sağlık durumuyla ilgili detay ortaya çıktı.

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Galatasaray'ın eski teknik direktör Fatih Terim'in hastanede yattığı haberi hayranlarını korkutmuştu. Apar topar ameliyata alınan Terim'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA!

69 yaşındaki tecrübeli teknik adamın özel bir hastanede burun ameliyatı geçirdiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Gazeteci Burhan Can Tezi sosyal medya hesabından "15 dakikalık polip temizleme işlemi gerçekleşti. Hastanede kalma durumu yok. Geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak yine alkış topladı! Osmaniye'deki depremzedenin evini... 

70 yaşındaki Bülent Ersoy sevenlerinden helallik istedi! Hayranları neye uğradığı şaşırdı

İLİŞKİLİ HABER

70 yaşındaki Bülent Ersoy sevenlerinden helallik istedi! Hayranları neye uğradığı şaşırdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0