70 yaşındaki Bülent Ersoy sevenlerinden helallik istedi! Hayranları neye uğradığı şaşırdı

Bülent Ersoy, önceki akşam Almanya'nın Bottrop şehrinde konser verdi. Şarkı aralarında hayranları ile sık sık sohbet eden Bülent Ersoy sevenlerinden helallik istedi.

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Almanya'nın Bottrop şehrinde sahne aldı. Saatler öncesinden mekana gelen binlerce kişi Ersoy'un sahne çıkmasını büyük bir sabırsızlıkla ve heyecanla bekledi.

Saatler öncesinden mekâna gelen binlerce kişi izdihama neden oldu. 3 saat aralıksız şarkı söyleyen Ersoy “Belki bir daha buraya gelemem. Hakkınızı helal edin” dedi. 

Konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçı, sevenlerinin sevgi gösterilerine de kayıtsız kalmayarak fotoğraf ve video çektirme isteklerini de kırmadı.

PARMAĞINDA 21 MİLYON TL'LİK YÜZÜĞÜ VARDI!

Bülent Ersoy’un parmağında 2 yıl önce 21 milyon TL’ye aldığı devasa tektaş yüzük vardı. 

Fatih Terim'den üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Terim'den üzen haber! Apar topar ameliyata alındı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

hakkı 1 yıl önce

Ulan açıkça lgbt gay ne varsa hepsinin ilk mimari bunun cenaze namazını hangi imam kildiracak Ama parası var mutlaka imam da bulur satılık