Brad Pitt'ten bomba proje! 'Formula 1' filmi için yarışlara katılacak

Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Brad Pitt, yeni filmi 'Formula 1' için hazırlıklara başladı. Filmde, şampiyon yarışçı Lewis Hamilton ile gerçekten yarışacak olan Pitt, hafta sonu İngiltere'deki Silverstone'da yapılacak olan F1 Grand Prix'inde pistte olacağı duyuruldu.

'Yüz körlüğü' hastalığına yakalandığını söyleyen Amerikalı aktör Brad Pitt, yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin üstlendiği Formula 1 filminin çekimlerine bu yaz başlıyor. Şimdiden antrenmanlara başlayan Brad Pitt, hafta sonu Formula 2 aracını sürecek. İngiliz şampiyon pilot Lewis Hamilton da 'Apex' adlı filmin prodüksiyonunda ünlü oyuncuya yardım edecek.

Damson Idris ile başrolleri paylaşacağı filmin yapımcılığını ünlü İngiliz yarış pilotu Lewis Hamilton üstleniyor.

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt gizli hastalığını açıkladı! İLİŞKİLİ HABERBrad Pitt gizli hastalığını açıkladı! "İnsanların yüzlerini tanıyamıyorum"

FİLM İÇİN GERÇEKTEN YARIŞACAK

Pitt, emekli olan ancak sporun devlerine karşı bir çaylakla rekabet etmek için emekliliğinden geri dönen bir yarışçıyı canlandıracak. Öte yandan Formula 1 filminin çekimleri, Brad Pitt'in F1 Britanya Grand Prix'sinde Lewis Hamilton ile yarışmasıyla gerçekleşecek.

Hamilton'un yapımcılığını yaptığı filmin yarış alanında çekilmesi için Pitt'in özel izin aldığı öğrenildi.

Formula 1 filminin yapımcılığını Lewis Hamilton üstleniyor

Formula 1 filminin yapımcılığını Lewis Hamilton üstleniyor

NE OLMUŞTU?

F1 CEO'su Stefano Domenicali, yarış sırasında paylaşılan film görüntüleri hakkında şu şekilde konuştu:

"Çok yakında Silverstone'da çekime başlayacağız" diyen Domenicali, "Yarış esnasında çekilecek ilk film olacak. Yapım açısından oldukça saldırgan bir iş olacak, ancak F1'in asla durmadığını göstermenin değişik bir yolu olacak."

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

"EN İYİ YARIŞ FİLMİNİ YAPACAĞIZ"

Daha önce Lewis Hamilton, "Filmden çok büyük umutları olduğunu" söyleyerek, "Hem görsel olarak hem de şimdiye kadar var olan en iyi yarış filmini yapacağımızı biliyorum. Tüm hayranları derinden etkileyeceğimizden emin olmak için çalışacağız" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECKE VİDEO;

Dev kambur balina okyanustaki kano sporcusuna böyle eşlik etti​

Burak Özçivit'ten büyük cesaret! Yükseklik korkusunu yenmek bakın ne yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten büyük cesaret! Yükseklik korkusunu yenmek bakın ne yaptı

BİR YORUM YAPIN 0