İrem Derici Elon Musk'ı hedef aldı! Yıllık ödeme yaptı ama parası çöpe gitti

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter'ın ücretli mavi tik rozeti için ilk başta istediği yıllık ödemeyi yapmasına rağmen rozetini geri alamadığı için Musk'a ateş püskürdü.

Dünyanın dört bir yanından kullanıcılara sahip olan Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, geçtiğimiz günlerde mavi tik aboneliği olmayan onaylı hesapların tiklerini kaldırdığını açıkladı. Mavi tik rozeti almak isteyen kullanıcıların belirli bir ücret ödemesi gerektiğini belirten Musk'ın bu hamlesi kimileri tarafından eleştirilse de kimileri de ücret ödedi. Bu karardan kısa bir süre sonra fikir değiştiren Musk, ödeme yapmadığı için "mavi tik" rozetleri alınan Beyonce, Harry Kane, Richard Osman ve Victoria Beckham gibi yüksek profilli hesapların rozetlerini yeniden etkinleştirdi.  

Elon Musk

Elon Musk

Ücret kararı ilk çıktığı günlerde aylık 150 TL olan mavi tık için yıllık ödeme yapan İrem Derici ise mavi tik rozetinin yok olmasına sinirlendi. Elon Musk'ı tagleyen Derici, Twitter'dan paylaşımda bulunarak isyan etti. Musk'ı hedef alan ünlü şarkıcı, "Kız dünya para verdim nerede mavi tıkım" ifadelerini kullandı.

İrem Derici

İrem Derici

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seda Sayan'dan estetiklerini saklayanlara sitem! "Millet yaptırıp yaptırıp..."

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan duygulandıran paylaşım! "Canım babam" diyerek...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan duygulandıran paylaşım! "Canım babam" diyerek...
Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'ın darp edildiği olayda yeni gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'ın darp edildiği olayda yeni gelişme!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

bir bilen 1 yıl önce

mavi tık almak için para ödemek. ne kadar ezik hissediyorlarsa kendilerini artık.