Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'ın darp edildiği olayda yeni gelişme!

Türkiye'nin ünlü müzik gruplarından Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz, geçtiğimiz yıl Bilge Kaan Korkmaz tarafından darp edilmişti. 13 yıl 6 aya kadar hapsi istenen sanık Bilge Kaan Korkmaz, önceki gün tahliye edildi. Duruşma ileri tarihe ertelendi.

"Fırtınam", "Babam Sağolsun", "Hadi Denizim" ve "İntihar Süsü" gibi parçalarla müzik dünyasının tanınan gruplarından biri haline gelen Piiz, geçtiğimiz aylarda korkunç bir olayla gündeme gelmişti. 15 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında sahne alan 'Piiz' grubunun davulcusu Mehmet Dudarık, konserin ardından sahneden inerek, izleyiciler arasında bulunan çocukluk arkadaşı Oğuzhan Oğuz ile dans etmeye başladı. Bu sırada Dudarık yanlışlıkla Bilge Kaan Korkmaz'ın arkadaşının ayağına bastı ve taraflar arasında tartışma çıktı. Dudarık özür dilemesine rağmen sakinleşmeyen Korkmaz, Dudarık'ı takip ederek eğlence merkezinin bahçesinde darp etti.

Piiz

Piiz

Önceki gün Ankara 65. Asliye Ceza Mahkemesinde gerçekleşen duruşmaya tutuklu sanık Korkmaz, müştekiler Dudarık, Oğuz ve taraf avukatları katılım sağladı. Müştekiler Dudarık ve Oğuz, önceki beyanlarını yinelediklerini belirterek, şikayetlerinin devam ettiğini ifade etti. Sanık Korkmaz da pişman olduğunu, uzun süre tutuklu kaldığını, bu durumun kendisini mağdur ettiğini savunarak tahliye olmak istediğini dile getirdi. Cumhuriyet savcısı, suçun vasıf ve mahiyeti ile delil durumu nazara alınarak, sanığın tutukluluk halinin devam etmesi gerektiğini belirtirken; sanık avukatı, önceki celse iddia makamının müvekkilinin tahliyesini istediğini ve geçen sürenin sanık lehine değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Mehmet Dudarık

Mehmet Dudarık

Beyanların ardından kararı açıklayan mahkeme, tutuklulukta geçen süre, delillerin büyük ölçüde toplanması ve yargılamada gelinen aşamayı göz önüne alarak sanık Korkmaz'ın tahliye edilmesini hükmetti. Taraflar 12 Ekim'de yeniden hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Mehmet Dudarık saldırıya uğradığı anlar

Mehmet Dudarık saldırıya uğradığı anlar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seda Sayan'dan estetiklerini saklayanlara sitem! "Millet yaptırıp yaptırıp..."

İrem Derici Elon Musk'ı hedef aldı! Yıllık ödeme yaptı ama parası çöpe gitti

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici Elon Musk'ı hedef aldı! Yıllık ödeme yaptı ama parası çöpe gitti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Duam olur 1 yıl önce

Rabbim bizi böyle piskopatlardan korusun.