Selçuk Yöntem'den Aşk-ı Memnu sorularına cevap: "Ne güzel düşünmüşler"

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan sevilen dizi Aşk-ı Memnu, yeni oyuncu kadrosuyla birlikte film olarak geri dönüyor. 2008-2010 tarihleri arasında yayınlanan dizide "Adnan Ziyagil" olarak yer alan usta oyuncu Selçuk Yöntem filmle ilgili kendisine gelen soruları "olabilir" cevabını vererek geçiştirdi.

Halit Ziya Uşaklıgil’in 1899 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan ‘Aşk-ı Memnu’ ilk olarak 1975 yılında izleyicisiyle buluşmuş, sonrasında ise 2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmıştı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, 79 bölüm boyunca ekranlarda yer almış ve hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde "Bihter" adıyla yeniden başlanacağı ve film olarak izleyicisiyle buluşacağı bilinen yapım hakkında dizinin "Adnan Bey"i Selçuk Yöntem'den yorum geldi.

Aşkı memnu

Aşkı memnu

Farah Zeynep Abdullah yeni projede İLİŞKİLİ HABERFarah Zeynep Abdullah yeni projede "Bihter" rolünde! Haberi sosyal medya hesabından paylaştı..

"NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞLER"

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşıyla Kuruçeşme'de objektiflere takılan usta oyuncu, gazetecilere röportaj vermek istemedi. Aşk-ı Memnu'nun tekrardan çekilmesi hakkındaki soruları geçiştirerek yanıtlayan Yöntem, "Ne güzel düşünmüşler. Olabilir" demekle yetindi ve taksiye binerek oradan uzaklaştı.

Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkan Petekkaya daha önce hiç böyle görülmedi! Saz çalıp şarkı söyledi

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yeni yuvalarına servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yeni yuvalarına servet ödedi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0