Demet Akalın ifşa edildim dedi! Soluğu mahkemede aldı

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde yaşadığı büyük olayı duyurdu. Ünlü şarkıcı Akalın, tanımadığı kişilerden gelen ısrarlı telefonlar sonucu şantaja uğradığını söyledi. Soluğu mahkemede alan Demet Akalın, yaşadığı durumu takipçilerine aktardı.

Son dönemlerde en çok ismi duyulan ünlüler arasına adını yazdıran Demet Akalın, özel hayatı ve kariyeri ile sık sık gündeme geliyor. Aynı zamanda sosyal medyayı aktif kullanan Akalın, geçtiğimiz günlerde başına gelen olaydan bahsetti. Yaşadığı olayı Instagram hesabından duyuran ünlü şarkıcı, bütün bilgilerinin başkalarının eline geçtiğini belirtti. Bu durumdan rahatsız olan Akalın, soluğu mahkemede aldı.

Demet Akalın

Demet Akalın

"TEHTİT VE ŞANTAJA UĞRADIM"

Yaşadığı durumu bahseden Akalın, kişisel bilgilerinin ifşa edildiğini söyledi. "Tehdit ve şantaja uğradım" diyen şarkıcı soluğu mahkemede aldı. Sabahta yer alan habere göre; Akalın, geçen Ocak ayından bilmediği numaralardan ısrarlı bir şekilde telefon alamaya başladığı bu kişilerin bilişim sistemlerini kullanarak kişisel verilerini ifşa ettiğini söyledi.

Demet Akalın

Demet Akalın

4 AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başına gelen tüm bu olaylardan sonra Akalın, soluğu İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda aldı. Savcılık, Akalın'ın şikayeti üzerine kişisel verileri, hukuka aykırı olarak ele geçirip yaymak, kişilerin huzur ve sükununu bozmak, şantaj ve tehdit olmak üzere dört ayrı suçtan soruşturma başlattığı ileri sürüldü.

Demet Akalın milyonluk ev aldığı kızı Hira'yı paylaştı! O anlarda gözyaşlarına hakim olamadı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın milyonluk ev aldığı kızı Hira'yı paylaştı! O anlarda gözyaşlarına hakim olamadı
Dilan Çiçek Deniz korkuttu! Ünlü oyuncu bıçak altına yattı

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz korkuttu! Ünlü oyuncu bıçak altına yattı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0