Oktay Kaynarca senaristlere çağrıda bulundu! "Önemli olan hafızalarda kalmak"

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca samimi açıklamalarda bulundu. Kariyer hayatı boyunca hep zorlu rollerde yer aldığını belirten başarılı oyuncu "Yalılarda, bir eli yağda bir eli balda yaşayan bir adamı oynamadım." diyerek senarist arkadaşlarına seslendi.

Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 29. bölümü için dublör kullanmayarak 30 metre yükseklikten atlamasıyla gündeme geldi. Daha önce Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projelerinde unutulmaz karakterleri canlandıran Kaynarca, aksiyonu bol rollerde oynamaya devam ediyor.

ATV'nin Dizi TV programına konuk olan Kaynarca, kariyer hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Oktay Kaynarca samimi açıklamalarda bulundu

Oktay Kaynarca samimi açıklamalarda bulundu

Oktay Kaynarca kendi işini kendi gördü: Dublör kullanmadı 30 metreden atladı!İLİŞKİLİ HABEROktay Kaynarca kendi işini kendi gördü: Dublör kullanmadı 30 metreden atladı!

"BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA YAŞAYAN ADAMI OYNAMADIM"

"Önemli olan reytinglerde üst sıralarda kalmak değil hafızalarda kalmaktır" diyen Kaynarca, "Reytinglerde üst sıralarda kalıp hafızalarda kalmayan o kadar çok iş hatırlıyorum ki. Yani profesyonel olarak hatırlıyorum gerçekten çok iş var sürekli reyting alıp hatırlanamayan. Önemli olan reyting değil kalıcı bir şeyler yapmak, insanlara dokunabilmek, seyreden insanların hafızalarında kalarak onları bu doğrultuda motive edecek şeyler yapmak." şeklinde konuştu.

 

OLMAZSA OLMAZINI SÖYLEDİ

Öte yandan Kaynarca, "Reyting almayan hafızalarda kalan işlerimiz de var. Sokakta sorsanız bir bir söylerler. Benim için önemli olan ikincisidir. Keşke ikisini bir yapabilsek, amacımız da o zaten. Bana kalırsa bunları yapmanın tek yolu da çalışmak, başka da bir yolu olduğunu bilmiyorum. Sadece çalışmak, emek vermek, özen göstermek, dikkat etmek, konsantre olmak bunların hepsi olmazsa olmazımız." ifadelerinden sonra senaristlere seslendi.

Oktay Kaynarca senaristlere seslendi

Oktay Kaynarca senaristlere seslendi

"HİÇ ÖYLE BİR ROL YAZILMADI"

Kendini sürekli yoğun bir çalışma için bulan Kaynarca, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Keşke bir eli yağda bir eli balda yazılan rolleri oynayabilsem. Hayatım boyunca oynamadım, hayatım boyunca 24 saatler çalışan, 36 saatler çalışan oyuncu oldum. Maalesef içi böyle dayalı döşeli, köşklerde, yalılarda bir eli yağda, bir eli balda pirüpak yaşayan bir adam neredeyse oynamadım sayılır. Öyle bir role hiçbir zaman ulaşamadım. Hiçbir zaman yazmadı sevgili senarist arkadaşlarım. Ama bilmiyorum acaba nasıl olurdu diye belki bir projede deneyebiliriz. Sırf keyfini çıkarıp şöyle bir eğlenebilmek adına. Ama bunu ancak ben yapabilirim herhalde çünkü başka hiçbir yapımcı ve senarist bana böyle bir şey yazmayacak ondan eminim.

Boş günlerimizde yapabiliyorsak biraz daha fazla uyuyoruz çünkü zaten bir gün öncesinden yorgun gelmiş oluyoruz. En fazla lüksümüz o oluyor. Ertesi gün kalkıp tekrar proje çalışmak, senaryo çalışmak, organizasyon çalışmak, başka projeler hazırlamak başka projelere yoğunlaşmak toplantılar yapmak gibi birtakım işlerle aslında hayatımıza devam ediyoruz.

Hiç boş boş akşama kadar oturup televizyon seyrettiğim, hiçbir şey yapmadan boş günüm olduğumu hatırlamıyorum. Ama galiba biz buna alıştık, bünyemiz böyle çalışıyor buna kodlanmışım sanki ben öyle düşünüyorum. Çalışmadan duramıyoruz, çalışmadan olmuyor. Bizim hayatımız bu o yüzden çok da şikâyet etmenin bir anlamı yok."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Uğur Işılak'tan AK Parti seçim şarkısı: "Doğruya doğru" adlı yeni seçim klibi mest etti

Dilan Çiçek Deniz korkuttu! Ünlü oyuncu bıçak altına yattı

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz korkuttu! Ünlü oyuncu bıçak altına yattı

BİR YORUM YAPIN 0