Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan eşi Osman Karakoç'la paylaşım!

Son dönemlerin en dikkat çeken yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini oynayan Ceren Karakoç, kendisi gibi oyuncu olan eşinin doğum gününde paylaşım yaptı. Eşiyle çekildiği kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu gönderisine "40 kere maşallah" notunu düştü.

Show TV ekranlarının dikkat çeken dizisi "Kızılcık Şerbeti", farklı konusuyla sık sık sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başarıyor. Özellikle dizide "Nursema" karakteriyle adından söz ettiren Ceren Karakoç, yapımın hayranları tarafından merak ediliyor.

Ceren Karakoç ve Osman Karakoç

Ceren Karakoç ve Osman Karakoç

"Beni Affet" dizisinde birlikte rol aldığı Osman Karakoç ile evli olan ünlü oyuncu, eşinin doğum gününe özel sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Eşi Osman Karakoç ile çekilen karesini "Sevgilim 40 kere maşallah" notuyla paylaşan ünlü oyuncunun gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Kızılcık Şerbetinin Nursemasından eşiyle paylaşım

Kızılcık Şerbetinin Nursemasından eşiyle paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

O akıma son noktayı koydular! Sosyal medya bu çifti konuşuyor

Demet Akalın milyonluk ev aldığı kızı Hira'yı paylaştı! O anlarda gözyaşlarına hakim olamadı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın milyonluk ev aldığı kızı Hira'yı paylaştı! O anlarda gözyaşlarına hakim olamadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0