Yargı dizisinin oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'ndan itiraf! " 30 yıllık..."

Yargı dizisinin başrol oyuncularından bir olan Kaan Urgancıoğlu, oynadığı ‘Savcı Ilgaz’ rolüyle büyük beğeni topladı. GQ dergisinin yeni sayısına röportaj veren Kaan Urgancıoğlu kendi hakkında verdiği itirafla şaşırttı!

Özel hayatı ve Yargı dizisinde oynadığı karakterle büyük başarı elde eden Kaan Urgancıoğlu, GQ dergisinin yeni sayısı için kadraj karşısına geçti. Kendi hakkında da bilgi veren ünlü isim söyledikleri ile şaşırttı. Kıyafetlerin enerjisine inandığını belirten Urgancıoğlu, Otuz yıllık kıyafetlerinin olduğunu belirtti.

Kaan Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu

YARGI DİZİSİNİN YILDIZINDAN İTİRAF

Kıyafetler hakkında konuşan ve kıyafetlerin enerjisinin olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Çok komik ama bazen evden çıkamıyorum. Zannedersin ki çok şık giyinmek için, hayır, olmuyor yani o gün giydiğim kıyafetle o gideceğim yer uymuyor. Kıyafetin içinde kendimi iyi hissetmem de gerekiyor. Giydiğim şeye dikkat ediyorum, kıyafetin enerjisine inanıyorum. Zevkin en az iki üç rengi bir araya getirmek ve yakıştırmak olduğunu düşünüyorum. İddialı değilim, sürekli alışveriş yaptığım anlamına da gelmiyor. Otuz yıllık kıyafetlerim var mesela." yorumunda bulundu.

"DEĞİŞME ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VERMEK ZORUNDAYIZ"

Eskiden insanlardan yardım istemenin kendi için zor olduğunu belirten Kaan Urgancıoğlu, "Yardım almaktan da keyif alıyorum artık, eskiden hayal kırıklığı yaşamamak için etrafımdaki insanlara olabildiğince az sorumluluk vermeye çalışırdım, zaman içinde bu da değişti. İnsanların yargılanmasından hoşlanmıyorum. Kendimize de başkalarına da değişme özgürlüğünü vermek zorundayız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hakan Ural'dan çarpıcı konuşma: Çağdaş özgürlükçü bir ırk var, kimseyi beğenmiyorlar!

Birce Akalay'dan "Kabahat Seni Sevende" performansı!

İLİŞKİLİ HABER

Birce Akalay'dan "Kabahat Seni Sevende" performansı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0