Güldür Güldür Show'un Meltem Yılmazkaya'sı anne oldu! İspanya'nın Barcelona kentinde...

Güldür Güldür Show'un Meltem Yılmazkaya'sı kısa süre önce nikah masasına oturmuştu. Son paylaşımıyla hamile olduğunu gösteren Meltem Yılmazkaya, takipçilerine müjdeli haberi paylaştığı fotoğrafla vermişti. Ünlü oyuncu, İspanya'nın Barcelona kentinde doğum yaparak oğlunu dünyaya getirdi

Müzisyen eşiyle kısa bir süre önce dünya evine giren Güldür Güldür Show'un Meltem Yılmazkaya'sı sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Son dönemlerde hamile olduğu iddiası ileri sürülen oyuncudan müjdeli haberi çekildiği bir fotoğrafla takipçilerine duyurmuştu. Yılmazkaya, İspanya'nın Barcelona kentinde doğum yaparak oğlunu dünyaya getirdi

İSPANYA'DA DOĞUM YAPTI!

Doğumunu İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştiren Merve Yılmazkaya, oğlunu dünyaya getirdi. Çocuğunun elini çekerek takipçilerine iyi olduğunu söyleyen Yılmazkaya, "Herkese tek tek dönemiyoruz dostlar... Malum zamanlar :) Her şey yolunda şükür" açıklamasında bulundu.

 

"GERİ SAYIM" NOTUNU DÜŞTÜ

Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafla iddialara son noktayı koymuştu. Yılmazkaya, "Geri sayım" notunu düştüğü fotoğrafta ilk kez hamile haliyle fotoğraf paylaşmıştı. Rahat kıyafetleriyle dikkat çeken oyuncu, paylaşımıyla gündem olmuştu.

Meltem yılmazkaya

Meltem yılmazkaya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şarkıcı Ceylan Koynat nişanlısı Ünal Turan ile kaza geçirdi! Yürekler ağza geldi

O fotoğrafa öyle bir yorum geldi ki! Pınar Altuğ takipçisine verdiği cevapla...

İLİŞKİLİ HABER

O fotoğrafa öyle bir yorum geldi ki! Pınar Altuğ takipçisine verdiği cevapla...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0