Begüm Kütük'ten lahmacun fiyatına tepki! "500-600 TL vermem"

Geçtiğimiz günlerde yürüyüş yaparken objektiflere takılan ünlü oyuncu Begüm Kütük, muhabirler ile sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan Kütük, yazlık yerlerde yaşanan fahiş fiyat artışı hakkında da yorumda bulundu.

Kurtlar Vadisi, Gönülçelen, Çalıkuşu, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi sevilen yapımlarla izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Begüm Kütük geçtiğimiz günlerde Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Yazın başladığını söyleyen Kütük, yaz aylarını dinlenerek geçirmeyi planladığını belirtirken "Malum yaz yaklaşıyor. Haftanın 3 günü spor yapıyor, düzenli besleniyorum" diyerek yaza hazırlık yaptığının altını çizdi. Ünlü oyuncu aynı zamanda yazlık yerlerde yaşanan fiyat artışı için de açıklamalarda bulundu.

Begüm Kütük

Begüm Kütük

Begüm Kütük uyarısını çekti! Covid için ilaç bulmakta zorlandıklarını belirttiİLİŞKİLİ HABERBegüm Kütük uyarısını çekti! Covid için ilaç bulmakta zorlandıklarını belirtti

"500-600 TL VERMEM"

Ünlü oyuncu yazlık yerlerdeki pahalılığın hatırlatılması üzerine "Bir lahmacun ne kadar oldu? Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemeyi tercih etmem. O yüzden o fiyatı ödeyenler düşünsün" ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Begüm Kütük açıklama

Begüm Kütük açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

"Yargı" sezon finaliyle kafalarda soru işareti bıraktı! Savcı Ilgaz öldü mü?

ABD'li oyuncu Drew Barrymore radikal karar! "Dayanışma amacıyla sunuculuğu bıraktı"

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li oyuncu Drew Barrymore radikal karar! "Dayanışma amacıyla sunuculuğu bıraktı"
Ersin Korkut eski mesleği taksiciliğe geri döndü! Görenler şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ersin Korkut eski mesleği taksiciliğe geri döndü! Görenler şok oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0