Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in nikah şahitleri belli oldu! İşte o isimler...

Geçtiğimiz günlerde 5 yıldır birliktelik yaşadığı milli voleybolcu Buğrahan Tuncer ile aile arasında yaptıkları törenle nişanlanan ünlü oyuncu Eda Ece'nin düğününe dair detaylar belli oldu. Ünlü çiftin nikah şahitliğini yapacak isimler belli oldu.

GÜNAYDIN yazarı Bülent Cankurt'un köşesinde yer verdiği habere göre; 5 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile Haziran ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Eda Ece tuhaf bir istekte bulunmuştu. Cankurt'un haberine göre; ünlü oyuncunun bu isteği bir dargın bir barışık birliktelik süren Ece ve Tuncer arasında düğün öncesi gerginlik oluşturmuştu. Sorunları bir şekilde aşan çiftin, nikah şahitlerinin kim olacağı öğrenildi.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişan

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişan

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı! İLİŞKİLİ HABEREda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı! "Soyadı ne olacak?"

NİKAH DETAYLARI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde esprili bir açıklama yapan ve nikah şahidinin arkadaşı Danla Biliç olacağını söyleyen Eda Ece'nin gerçek nikah şahitleri belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; aynı zamanda 20 Haziran'da nikah masasına oturacakları bilinen çiftin 21 Haziran'da evlenecekleri öğrenildi. Ünlü oyuncunun nikah şahitliğini ise menajeri Gaye Sökmen, Melda Nar ve Ayşegül Aldinç yapacak. Oyuncunun yakın arkadaşı Şevval Sam ise düğünde sahne alacak.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nikah detayları

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nikah detayları

NE OLMUŞTU?

"DÜĞÜNÜ BEN YAPARIM" TEKLİFİ

Düğünlerini 20 Haziran'da Boğaz'da lüks bir otelde yapacakları öğrenen çift arasında düğün arifesinde gerginlik çıkmıştı. İddialara göre Eda Ece, nişanlısı Buğrahan Tuncer'e "Düğünü ben yapayım, bütün masrafları ben karşılayayım. Sen yaparsan beni kısıtlayabilirsin, istediğim şeyler olmazsa da üzülürüm, üzülünce de seni üzerim." diyerek tuhaf bir istekte bulunmuştu. Bunun üzerine Tuncer'den "Tamam, karışmıyorum" yanıtını alsa da bu durum çift arasında gerginliğe sebep olmuştu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

ALTINDA KALAMAMIŞTI

Ece'nin isteğini kabul eden Tuncer daha sonra altta kalamamış ve ünlü oyuncuya düğün hediyesi olarak Bodrum'dan 30 milyon liraya villa satın almıştı.

Eda Ece

Eda Ece

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selin İmer'den Mustafa Ceceli'nin eski tarzı hakkında itiraf! "Böyle gelse eve almam"

60 yaşındaki Bahar Öztan'dan yıllar sonra bir ilk! 41 yıl sonra tekrar bindi

İLİŞKİLİ HABER

60 yaşındaki Bahar Öztan'dan yıllar sonra bir ilk! 41 yıl sonra tekrar bindi
Azra Akın yeni imajıyla yaktı geçti! İmaj tazeleyen Kainat Güzeli...

İLİŞKİLİ HABER

Azra Akın yeni imajıyla yaktı geçti! İmaj tazeleyen Kainat Güzeli...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

hıghlander 11 ay önce

Sabır kardeşim,sabır.Evlilik en çok erkek açısından sabır ve fedakarlık ister.Kadın akıl ve kendine yetme açısından zayıf yaratılmıştır,erkeğe muhtaçdır-her ne kadar bazıları güçlü görünse de-naif ve az akıllıdır(28 gram)...o yüzden sabredeceksin,bir erkeğe yakışan budur.

ömr 11 ay önce

ulan oglum siz ne ayaksınız lan

Nazlı 11 ay önce

Bir kız için iyi fikir fırsatı varsa neden olmasın