Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı! "Soyadı ne olacak?"

Uzun süredir birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile bu yaz nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz akşam sade bir tören ile nişanlandı.

Fox TV'nin 6 sezon boyunca izleyicisiyle buluşan dizisi Yasak Elma'nın fenomen karakteri Yıldız Argun olarak yer alan ünlü oyuncu Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinden mutlu haber geldi. Bu yaz nikah masasına oturacak olan Eda Ece ve uzun süredir birliktelik yaşadığı milli basketbolcu Buğrahan Tuncer, geçtiğimiz akşam aile ve dostlar arasında sade bir nişan töreni düzenledi. Yaklaşık 5 yıl boyunca bir dargın bir barışık süren ilişkilerini evlilikle taçlandırmaya karan veren çiftin bu yolda ilk adımı atması hayranlarını sevindirdi.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişanlandı

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişanlandı

Eda Ece ile Buğrahan TuncerİLİŞKİLİ HABEREda Ece ile Buğrahan Tuncer'den yeni haber! Evlilik yolunda ilk paylaşım...

SADELİĞİYLE BEĞENİ TOPLADI

Aile arasında düzenlenen nişan töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Eda Ece'nin paylaşımlarına dostları ve sevenlerinden beğeni ve yorum yağdı. Çifte, Gamze Erçel, Aslı Enver, Demet Akalın, Arzu Sabancı, Biran Damla Yılmaz, Derya Şensoy, Berk Oktay, Pınar Altuğ ve Gülse Birsel gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu gelirken, Eda Ece'nin nişan tarzı beğeni topladı. Beyaz uzun ve sade bir tulum tercih eden Ece'nin sade topuzu ve abartısız makyajı da oldukça beğenildi.

Eda Ece

Eda Ece

"SOYADI NE OLACAK?"

Ece'nin kısa sürede beğeni toplayan nişan paylaşımına gelen esprili yorumlar ise yüzleri güldürdü. Yer aldığı dizide birçok kez evlenen Ece için kullanıcılardan "Soyadı ne olacak şimdi?" gibi esprili yorumlar da geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağatay Ulusoy'un yeni tarzı beğenilmedi! Başrol olduğu dizinin galasında...

Seda Sayan'a Ivana Sert yorumu! Fiyasko dedi giydiği ayakkabıyı eleştirdi

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'a Ivana Sert yorumu! Fiyasko dedi giydiği ayakkabıyı eleştirdi
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0