Seda Sayan'a Ivana Sert yorumu! Fiyasko dedi giydiği ayakkabıyı eleştirdi

Moda yarışmasının aranan isimlerinden biri olan İvana Sert, geçtiğimiz günlerde Seda Sayan'ın giyimi hakkında yorumlarda bulundu. Seda Sayan'ın ayakkabılarına dikkat çeken Ivana Sert, hep aynı giyindiğini belirterek fiyasko yorumunda bulundu.

Bugün Ne Giysem, İşte Benim Stilim gibi moda yarışmalarında jüri üyeliği yaparak tanınan İvana Sert, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 21 yaşında Türkiye'ye geldiğini belirten Sert, "Sırbistan annem ise Türkiye babamdır, her şeyi burada öğrendim, mücadele etmeyi bana Türkiye öğretti. Buradan asla gitmeyi düşünmüyorum" şeklinde yorumda bulundu.

İvana Sert

İvana Sert

 Aynı zamanda programda ünlülerin sahne kıyafetlerini yorumladı. Sıra Seda Sayan'a gelince ünlü modacı İvana Sert, Sayan'ın stiline yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Ünlü sunucunun giyindiği ayakkabılara dikkat çeken Sert, dikkat çeken yorumlarda bulundu.

AYAKKABILARI FİYASKO

43 yaşındaki ünlü isim, kadırgalı olarak anılana Seda Sayan'ın giyiminin hep aynı tarz kıyafetler olduğunu, biraz farklı tip ayakkabılar seçmesi gerektiğini söyledi. Sert, "Seda Sayan çok güzel bir kadın, proporsiyonu da çok güzel ama ayakkabı seçimleri hep çok yanlış, fiyasko, hep aynı ayakkabıyı giyiyor. Doğru ayakkabıları giyse aslında proporsiyonu çok güzel." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKIEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Tatlıses İzmir'deki büyük yangından kıl payı kurtuldu! Ünlü sanatçıdan ilk paylaşım...

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden ikizleriyle keyifli anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden ikizleriyle keyifli anlar!
Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı! "Soyadı ne olacak?"

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı! "Soyadı ne olacak?"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

EBUBEKİR BALCI 1 yıl önce

Yalaka yerine benim gibi IRKÇI karşına çıksa öyle bir defolup gidersin ki