Filiz Akgün'den duygulandıran İbrahim Erkal mesajı!

6 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden müzisyen İbrahim Erkal, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Duygusal bir yazı kaleme alan Erkal'ın eşi Filiz Akgün, "Yine sensiz bir yıl daha geçti. Kelimelerle ifade edemeyeceğim en büyük özlemim ve hasretim olarak kalacaksın" ifadelerini kullandı.

'Yalnızım', 'Sırılsıklam' ve 'Canısı' gibi unutulmaz şarkılara imza atan İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017'de geçirdiği beyin kanaması sonucu 50 yaşında hayata veda etmişti. Filiz Akgün, 2003'te evlendiği eşi İbrahim Erkal'ı vefatının 6'ncı yıl dönümünde andı. 

"KIYMETLİM"

Filiz Akgün, yıllar önce İbrahim Erkal ile çekilen fotoğrafını yayımladı. Gönderisine duygusal bir mesaj yazan Akgün, eşine duyduğu özlemi ise şu sözlerle ifade etti: Yine sensiz bir yıl daha geçti. Kelimelerle ifade edemeyeceğim en büyük özlemim ve hasretim olarak kalacaksın. Mekânın cennet olsun kıymetlim.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0