Hande Ataizi'nden Aşk-ı Memnu açıklaması! Yeni "Firdevs"den film yorumu

Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan ünlü oyuncu Hande Ataizi, yeni filmi "Bihter" hakkında açıklamalarda bulundu. Filmde Firdevs Yöreoğlu karakteri olarak yer alacak olan ünlü oyuncu yeni projesinin nasıl gittiğinden bahsetti.

2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu, "Bihter" adıyla yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Final yapmasının ardından 13 yıl geçmesine rağmen hala büyük ilgiyle takip edilen dizinin yeniden çekilecek olan filmi de büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yakalanan dizinin yeni "Firdevs"i ünlü oyuncu Hande Ataizi film hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Nebahat Çehre ve Hande Ataizi

Nebahat Çehre ve Hande Ataizi

Beren SaatİLİŞKİLİ HABERBeren Saat'ten "Yeni Bihter" yorumu! Farah Zeynep Abdullah hakkında...

"FİRDEVS'İ OYNAMAK ÇOK ZOR"

Nişantaşı'nda görüntülenen ve muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ataizi, filmin çekimlerinin tamamlandığını belirtirken "İzleyici bu filmde nasıl bir Firdevs Hanım görecek?" sorunu şu ifadeleri kullanarak yanıtladı:

"Farklı bir karakter oldu. Benim için keyifli bir projeydi. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Nebahat Hanım benim için çok güzel sözler söylemişti. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. 'Aşk-ı Memnu' deyince dizi zannedenler var. Tabii o kült bir iş olmuştu. Oyuncu kadrosuyla kalplerde yer eden bir işti. Bu yüzden Firdevs’i oynamak çok zor bir şey. Kalıplaşmış bir iş. Kendime göre güzel bir iş çıkarmaya çalıştım. Sinema filminde çok versiyonlu bir karakteri karşı tarafa sevdirmek zor bir iş. 3-4 yıl süren bir dizide kendilerini daha kolay özdeşleştiriyorlar. Burada da sinema bölümünden güzel bir Firdevs oluşturduğumu düşünüyorum."

Hande Ataizi

Hande Ataizi

 ZİHİNSEL YORGUNLUK VAR

Haziran ayında final yapacak olan sevilen dizi Camdaki Kız'da Cana karakteri ile yer alan Ataizi, uzun süren dizi yolculuğunun ardından bir de Aşk-ı Memnu projesi ile birlikte yorulduğunu dile getirdi. Bu yazı Bodrum'da geçirmeyi düşündüğünü söyleyen ünlü oyuncu "Biraz nefesli bir tatili hak ettim. Zihinsel bir yorgunluk var. Yeni sezona kadar dinleneceğim." dedi.

Hande Ataizi Firdevs Yöreoğlu yorumu

Hande Ataizi Firdevs Yöreoğlu yorumu

YENİ FİRDEVS'E BİR YORUM DA ONDAN GELDİ!

Posta gazetesinden Suna Ayıldız'a konuşan dizinin akıllara kazınan Firdevs Yöreoğlu'su Nebahat Çehre ise yeniden çekilecek olan proje için "Hande biraz genç sanki ama kesinlikle olur. Giyim, kuşam ve oyunculuk açısından rolün hakkını çok iyi verir. Doğru bir karar. Farah’ı da başarılı buluyorum. Eğer dizi yapsalardı, hata ederlerdi. Bizimkinin tekrarları bile hâlâ reyting alıyor. Geçen çekimlerin yapıldığı köşkün önünden arabayla geçiyordum, insanlar fotoğraf çekiyorlardı. Beni fark edince, gaza basıp kaçtım" ifadelerini kullanmıştı.

Nebahat Çehre

Nebahat Çehre

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Soral oğlu Ali'yi paylaştı! Görenler "aynı dayısı" yorumunu yaptı

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan bu kez pes dedirtti! Milyonluk koleksiyonuyla...

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan bu kez pes dedirtti! Milyonluk koleksiyonuyla...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0