Prenses Diana'nın mücevherleri açık artırmaya çıkıyor! Rekor fiyata satılması bekleniyor

Prenses Diana'nın ölmeden önce katıldığı son etkinlikte taktığı mücevher takımı rekor fiyata satışa sunulacak. New York'ta düzenlenecek olan açık artırmada göz kamaştıran mücevher takımı için rekor fiyata alıcı bulunulacağı öngörülüyor.

Yardımseverliği, halka yakın duruşu ve zarafetiyle tüm dünyada bir ikon haline gelen Prenses Diana, İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrı olarak milyonların kalbini kazanmıştı. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de unutulmayana prensesin ölmeden önce katıldığı son etkinlikte taktığı mücevher takımı, açık artırmada satışa sunuluyor.

Prenses Diana

Prenses Diana

Galler Prensesi, New York'ta düzenlenecek açık artırmada satışa sunulacak olan kolye ve küpe takımını Haziran 1997'de Londra'da Kuğu Gölü'nün galasında takmıştı. Diana'nın yoğun ilgi gösterilen ilk mücevheri için 5 milyondan 15 milyon dolara kadar alıcı bulunabileceği tahmin ediliyor.

Prenses Diananın mücevher takımı

Prenses Diananın mücevher takımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Soral oğlu Ali'yi paylaştı! Görenler "aynı dayısı" yorumunu yaptı

Ömrü boyunca Kral olmayı bekleyen Charles en mutlu gününde üzüntüden harap oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ömrü boyunca Kral olmayı bekleyen Charles en mutlu gününde üzüntüden harap oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0