Nusret son paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Dünyaca ünlü kasap Nusret sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Tuzlama hareketiyle ünlenen Nusret restoranlarında menüsüne eklediği avakado burger'i paylaştı. Avokado Burger, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Sosyal medyada et kesme ve pişirme görüntüleriyle dikkatleri üzerine çeken Nusret Gökçe, yeni burgerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tanıttı.

AVOKADO BURGER İLE SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ!

Nusret, eritilmiş peynirle kaplanmış burger köftesinden oluşan Avokado Burger'i yaparken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Avokado Burger, Nusr-Et'in Londra şubesinde, ister otlu kabuklu patates kızartması, ister parmesan ve trüflü patates kızartması sipariş etmenize bağlı olarak 19 ile 25 £ arasında bir fiyata satılmaya başlandı.

 

Birçok sosyal medya kullanıcısı "Bu video bir şekilde hem vegan hem de et yeme hassasiyetlerini aynı anda rencide etmeyi başarıyor." Bir diğeri sordu: "Bunu nasıl yiyeceksin?" Bir üçüncüsü ekledi: "İyi bir avokado ne kadar israf edilmiş." Bu sırada diğerleri, Gökçe'nin alışılmadık telaffuzuna daha çok kapılmıştı. "Neden avokadoyu böyle söylemek zorunda?" yorumunda bulundu.

İzmir'de AK Parti'den miting havasında konser! Muazzez Ersoy Durmak yok, yola devam” dedi

İLİŞKİLİ HABER

İzmir'de AK Parti'den miting havasında konser! Muazzez Ersoy Durmak yok, yola devam” dedi
Fahriye Evcen ve Enise Gür'ün 13 yıllık dostluğu! "Ünlüler dünyasında dostluk olmaz" diyenlere

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ve Enise Gür'ün 13 yıllık dostluğu! "Ünlüler dünyasında dostluk olmaz" diyenlere

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Alper 11 ay önce

Ula bir kezde milli ilun vatandaşımızı destekleyelim .elin MC moclari dünyada heryerde var at eti veriyor yine yiyorsunuz bı kez destek olun be ölmez siniz

temizlikçi 11 ay önce

Kasaptır ne yapsa yeridir.