Fahriye Evcen ve Enise Gür'ün 13 yıllık dostluğu! "Ünlüler dünyasında dostluk olmaz" diyenlere

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile 13 yıllık dostu Enise Gür'ün dillere desten dostlukları "Ünlüler dünyasında dostluk olmaz" diyenlere inat devam ediyor. Aralarından adeta su sızmayan ve en özel anlarını birlikte geçiren ikili son olarak bir etkinlikte yeniden bir araya geldi.

Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre; dostlukları yıllar öncesine dayanan ünlü oyuncular Fahriye Evcen ile Enise Gür, iyi günde de kötü günde de birbirlerinden hiçbir zaman ayrılmayan dostlar arasında yer alıyor. Yer aldıkları projelerin ardından yakın arkadaşları vasıtasıyla tanışan ikili, dostluklarını 13 yıl boyunca devam ettiriyor. Öyle ki ikili farklı projelerde yer alsalar da çekim aralarında sık sık bir araya geliyorlar. Gür, yakın dostu Evcen'i çoğu zaman setinde ziyaret ederek ona destek oluyor. Birbirlerinin ailelerini de tanımaya başlayan ikili yurt dışı tatillerinde, yılbaşı kutlamalarında, en özel günlerinde hep bir arada oldular ve "Ünlüler dünyasında dostluk olmaz" diyenlere 13 yıllık dostluklarıyla adeta cevap veriyor.

Fahriye Evcen ile Enise Gür

Fahriye Evcen ile Enise Gür

Fahriye Evcen oğlunun eğlenceli anlarını paylaştı!İLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen oğlunun eğlenceli anlarını paylaştı!

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE DOSTLUKLARI DA BÜYÜDÜ

Aileleri genişledikçe ilişkileri daha pekişen dostlar önce kendi doğum günlerinde bir araya gelirken zamanla çocuklarının mutluluklarını da birbirleriyle paylaşmaya başladılar. İkilinin, Evcen ile Özçivit çiftinin büyük oğulları Karan'ın doğum gününde birlikte geçirdikleri keyifli vakit sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Gür, o anları "Canım arkadaşım Fahriye iyi ki var, buluşmalarımızda şen kahkahalar eksik olmaz" notuyla sosyal medya hesabından paylaşırken, Evcen de "Hayat dostlarla paylaşınca güzel" notunu düştü ve ikili birbirlerine olan sevgilerini bir kez daha dile getirdi.

Fahriye Evcen ve Enise Gür

Fahriye Evcen ve Enise Gür

ABLASININ BABY SHOWER'INDA BİR ARAYA GELDİLER

Her buluşmalarında aralarında kahkahaların eksik olmadığını belirten ikili son olarak Gür'ün ablasının baby shower'ında bir araya geldi. İkili o renkli anlarını da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Enise Gür ile Fahriye Evcen dostluğu

Enise Gür ile Fahriye Evcen dostluğu

Enise Gür ile Fahriye Evcen 13 yıllık dostluk

Enise Gür ile Fahriye Evcen 13 yıllık dostluk

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

2 çocuk annesi Merve Özbey'den yeni paylaşım! Çocuğu ile birlikte müzik ziyafeti verdi

Nusret son paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Sosyal medyayı ikiye böldü

İLİŞKİLİ HABER

Nusret son paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Sosyal medyayı ikiye böldü
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0