Sinan Albayrak seçim sonrası depremzedeleri hedef alan kirli zihniyete ateş püskürdü!

14 Mayıs seçimlerinde deprem bölgesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fazla oy çıktığını gören bazı ünlü isimler depremzedeler hakkında akıl almaz sözler sarf etti. Bu zamana kadar seçimle ilgili paylaşım yapmayan oyuncu Sinan Albayrak, bu kirli zihniyete sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin videolu paylaşım yapan başarılı oyuncu, "Sizler var olmaması gereken ucube yaratıklarsınız" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

14 Mayıs seçimlerinde milyonlarca kişi vatandaşlık görevini yaparak sandık başına gitti. Herkes hür iradesiyle istediği Cumhurbaşkanı adayına 'tercih' mührünü bastı. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, %49.50 ile ilk turda galip geldi. Deprem bölgesinin tercihi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Ancak Millet İttifakı güruhu bu sonucu kabullenemeyerek depremzedeleri, akıl almayan ifadelerle linç ettiler. Bu kirli zihniyet içinde bazı ünlü isimler de yer aldı. Seçim zamanına kadar kendi adına paylaşım yapmayan usta oyuncu Sinan Albayrak, depremzedelere karşı yapılan linç girişime sessiz kalmadı.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

"SİZLER VAR OLMAMASI GEREKEN UCUBE YARATIKLARSINIZ"

Albayrak, depremzedelere çirkin sözler sarf edenlere şu şekilde seslendi:

"Seçimle alakalı kendi adıma herhangi bir paylaşım yapmamaya özen gösterdim, gayret ettim. Çünkü herkesin iğrenç bir şekilde çirkin bir şekilde karşılıklı olarak atışmasından, buna dahil olma endişesinden dolayı açıksa ben de kendimi böyle bir durumdan geri çektim. Ancak bugün okuduğum mesajlar deprem bölgesiyle alakalı olarak deprem bölgesinden iktidara gelen oylarla alakalı olarak yapılan yorumlar gerçekten artık midemi bulandırdı. İğrenç insanlarsınız... Bunu söylediğim kişiler bana cevap verecek olan kişilerdir. Onlara söylüyorum iğrenç insanlarsınız. Deprem bölgesindeki insanlara "Keşke hepiniz ölseydiniz, katiline aşık, katil seviciler" diye o deprem bölgesindeki o insanlara hakaret eden insanlara sesleniyorum. Siz var olmaması gereken ucube yaratıklarsınız..."

Öte yandan Albayrak, deprem bölgesindeki insanlara çirkin sözlemlere bulunanlara "Hedefimdeniz" diyerek videoyu "Lütfen Allah aşkına birazcık olsun akıl mantık kalp devreye girsin." ifadeleriyle sonlandırdı.

Seçim sonrası deprem bölgesi için hakaretler yağdırdılar! Bergüzar Korel sessizliğini bozdu

İLİŞKİLİ HABER

Seçim sonrası deprem bölgesi için hakaretler yağdırdılar! Bergüzar Korel sessizliğini bozdu
AK Parti'den kaç kadın milletvekili TBMM'ye girdi?

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti'den kaç kadın milletvekili TBMM'ye girdi?

BİR YORUM YAPIN 19

21Misafir 11 ay önce

Demek akıl, vicdan ve izan sahibi sanatçılar da varmış! Çok şükür!

Aslı 11 ay önce

İyilik karşılıksız olur, karşılığı olsa iyilik olmaz.”Katilinize aşıksınız “ne yani Erdoğan mı depremi yaptı.Allah sizin elinize karıncayı dahi düşürmesin.

kaya 11 ay önce

güzel cevap allah senden razı olsun

isa okur 11 ay önce

Katılıyorum kahraman kardeşim.Namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı ve sizin gibi fikrini açıklayabilmeli.

HÖD HÖD 11 ay önce

Deprem bölgesine bu hakareti yapanlara bölgenin belediye başkanları on tır 50 tır herneyse doldurup CHP genel merkezinin önüne getirecekler bu hakareti yapanlar gelip yardımlarını oradan geri alsınlar. LANET OLSUN SİZİN YAPTIĞINIZ YARDIMLARA

Yorumların Tümünü Okuyun