Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının ardından Atilla Taş'tan Kılıçdaroğlu sesleniş!

Seçim gecesi CHP'nin sisteminin ve veri akışının tıkanması nedeniyle eleştirilerin hedefi olan CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden alınca Atilla Taş'tan yorum gecikmedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekili seçimlerinde, Millet İttifakı kanadında "veri akışının tıkanması" eleştirilere neden oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı. Kılıçdaroğlu'nun kararına şarkıcı Atilla Taş'tan tepki gecikmedi.

"ONU ELEŞTİRDİĞİM İÇİN PARTİDEN AFOROZ EDİLMİŞTİM"


Partiden daha önce Adıgüzel'i eleştirdiği gerekçesiyle çıkarıldığını ileri süren Atilla Taş, "Sn. Kılıçdaroğlu. Bilgi iletişim sorumlusu Onursal Adıgüzel'i görevden almış! Geçen seçim onu eleştirdim diye partiden aforoz edilmiştim" ifadelerini kullandı.

ONURSAL ADIGÜZEL AÇIKLAMA YAPTI

Görevden alınan Onursal Adıgüzel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

Uğur Işılak provokatörlere ateş püskürdü: Yıkılamayan iradenin adı 'Erdoğan'dır!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak provokatörlere ateş püskürdü: Yıkılamayan iradenin adı 'Erdoğan'dır!
Hakan Ural'dan depremzedelere hakaret eden zihniyete yanıt geldi: Aşağılıksınız!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan depremzedelere hakaret eden zihniyete yanıt geldi: Aşağılıksınız!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Selahattin UZUN 11 ay önce

Reis bunları tokat manyağı yaptı Şimdide birbirlerine girdirme manyağı yapacak Durmak yok yola devam