Hakan Ural'dan depremzedelere hakaret eden zihniyete yanıt geldi: Aşağılıksınız!

14 Mayıs seçim günü deprem bölgesinden en fazla oyun iktidara gelmesi muhalif kesimden bazı isimleri çileden çıkardı. Yenilgiyi kabullenemeyen güruhtan bazı isimler depremzedelere karşı hakaret içerikli mesajlar yayımladı. Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural da bu çirkin davranışa kayıtsız kalamayarak sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Cumhuriyet tarihin en çekişmeli oylaması 14 Mayıs'ta gerçekleşti. Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın galip geldiği bu seçimde deprem bölgesinden fazla oy alması, bazı isimler tarafından hazmedilemedi. Depremzedeler, Millet İttifakı zihniyetinin hakaretlerine maruz kaldı; nefret söylemleriyle hedef gösterildi. Sosyal medya hesabından sık sık siyasi paylaşımlar yapan oyuncu ve sunucu Hakan Ural, söz konusu depremzedelere yapılan hakaretlere karşı sessiz kalmadı.

Hakan Ural

Hakan Ural

Hakan UralİLİŞKİLİ HABERHakan Ural'dan önemli çağrı! "İmkanı olan eline bayrağımızı alıp koşup gelsin"

"AŞAĞILIKSINIZ"

Deprem bölgesinde oy tercihleri nedeniyle oradaki vatandaşları eleştirileri ve hakaret yağdıranlara Hakan Ural, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu arada deprem bölgesindeki tarifi mümkün olmayan acılara maruz kalmış insanlarımızı  oy tercihleri nedeni ile eleştiren aşağılayan hakaret edenler siz asla insan değilsiniz. İşte bu aşağılık insanlıktan çıkmış her şeyi kendi çıkarı kazanımı doğrusu üzerinden yorumlama hastalığı yüzünden mutasyona uğramış mahlukata dönüşmüşsünüz... İnsanlar ailelerini kaybetmiş mal mülk geleceğini ve bu acı ile de yaşamak zorunda sen kimsin bu insanların oy tercihini sorguluyorsun! Kendi siyasetçine kabahat bulsana, nasıl bu insanlara derman çare umut olamadınız diye! Orada 7/24 devlet vardı başını kaldıran sadece devleti gördü ve çok şahsiyetli insanlarmış ki karakterli tercih yapmışlar... Bakın görün ikinci turda sizi daha da delirtecek oranlar çıkacak... Aşağılıksınız... bunu depremzedeleri oy tercihleri nedeni ile aşağılayanlara söylüyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sinan Albayrak seçim sonrası depremzedeleri hedef alan kirli zihniyete ateş püskürdü!

Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının ardından Atilla Taş'tan Kılıçdaroğlu sesleniş!

İLİŞKİLİ HABER

Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının ardından Atilla Taş'tan Kılıçdaroğlu sesleniş!
Begüm Polat: Siz yardım yaptınız diye kimse istediğiniz yer oy veremez!

İLİŞKİLİ HABER

Begüm Polat: Siz yardım yaptınız diye kimse istediğiniz yer oy veremez!

BİR YORUM YAPIN 6

Selcuk 8 ay önce

Depremzelere hakaret eden ünlüler insanlıktan nasibini almamışlar allaha şükür bunların gereken dersleri sandıktan verdik

Esat AKKUŞ 11 ay önce

sanatçı böyle olmalı. sanatçı önce ahlakında sanatçı olmalıdır. takdir ettim.

Yozgatlı 11 ay önce

Sinan Albayrak kardeşimize yüreğine sağlık diyor teşekkür ediyoruz. Bu ülke halkı olarak böyle sanatçı istiyoruz işte bizim sanatçımız.

hmd 11 ay önce

Çok doğru Hakan bey..

Bir Dost 11 ay önce

Ben o mahlukların yardım yaptıklarına da inanmıyorum.

Yorumların Tümünü Okuyun