Begüm Polat: Siz yardım yaptınız diye kimse istediğiniz yer oy veremez!

Deprem bölgesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fazla oy gelmesinin ardından bazı ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu muhalif kesim, depremzedelere hakaret ve tehdit içerikli paylaşımlar yaptı. Tiktok fenomeni ve şarkıcı Begüm Polat, konuya ilişkin sosyal medya hesabından videolu açıklama yaptı. Polat, "Yardım yaptığınız insanların düşüncelerini satın alamazsınız" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

14 Mayıs seçimlerinin sonucunda %49.50 oranında oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı %44,89 oy ile mağlubiyeti hazmedemeyenler depremzedelere yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesinde de önde olması, muhalif kesimin kirli zihniyetinin bir kez daha ortaya çıkmasına sebep oldu. "Demek ki size müstehakmış", "Keşke geberseydiniz", "Katil seviciler" gibi yapılan çirkin yorumlara bazı sanatçılardan sert tepki geldi. Bergüzar Korel, Sinan Albayrak ve Hakan Ural'dan sonra ünlü tiktok fenomeni ve şarkıcı Begüm Polat'tan da açıklama yaptı.

Begüm Polat

Begüm Polat

Begüm Polat ErdoğanİLİŞKİLİ HABERBegüm Polat Erdoğan'ı destekliyorum dedi linç yedi! Süleyman Soylu'dan sanatçıya destek geldi

"SİZ YARDIM YAPTIĞINIZ İNSANLARIN DEMOKRATİK HAKLARINI SATIN ALMIYORSUNUZ"

Yorumları gördükten sonra "İnsanlığımdan utandım" diyerek açıklama yapan Begüm Polat, şu ifadeleri kaydetti:

"Deprem bölgelerine iki kuruş yardım yapıp ondan sonra da seçimde AK Parti önde oldu diye, Erdoğan'a oy yüksek çıktı diye yaptığı yardımı kafaya kakmaya çalışan geri zekalılara sesleniyorum: Siz yardım yapmayın. Yardım yaptığınız insanların demokratik haklarını satın almıyorsunuz, düşüncelerini de satın almıyorsunuz. Bu şekilde düşünenlerin yardım zihniyeti bile kirli."

Öte yandan Polat, "Sizin bu kafalarınız yüzünden" diyerek ikinci turda AK Parti'nin ikinci daha fazla oy alacağını belirtti.

Hakan Ural'dan depremzedelere hakaret eden zihniyete yanıt geldi: Aşağılıksınız!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan depremzedelere hakaret eden zihniyete yanıt geldi: Aşağılıksınız!

BİR YORUM YAPIN 10

zafer gülten 11 ay önce

yalnız AKP nin işi biraz zor düşünmek gerekirse---dikkat ederseniz muhalefete oy verenler genellikle varlıklı,zengin semt insanları,AKP nin oyunu topladığı yerler ise bilhassa dar gelirli insanarın oturduğu semt ve şehirler,ayrıca arada kültür farkıda var,muhalefete oy verenler arasında yüksek tahsiili kişiler çoğunlukta.ve tabibu zengin kesim partisi kazanamdığı için devlete maddi desteğini kısmaya bakacak,vergi verirken ,fatura öderken zorluk çıkaracak,yardım kurumlarına yardımda bulunmuyacak. buda AKP yi madden zorlayacak.

Gaziantepli 11 ay önce

Yalan bunların yardım ettiği. Bunlar akşam sabah Kızılay, AFAD ve devlete iftiralar atarak yapılacak yardımları önlediler. Yardım yaptılarsada kendi kurdukları uyduruk kurumlara yapmışlardır ve paralar depremzedelere ulaşmamıştır.

Tepki 11 ay önce

Tavırlarına kurban olayım..!Helal sana ve senin gibi insanlara..!

Bahtiyar 11 ay önce

Ulan şu sendeki cesaret lazım bu millete işte. O zaman bu yunan tohumlarını bak nasıl gerçekten döküyoruz denize.

vatandaş 11 ay önce

VAN DEPREMİNDEN SONRA, VAN ŞEHRİ YENİDEN İNŞA EDİL Dİ ? sonuç?

Yorumların Tümünü Okuyun