Yeşim Salkım'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere ağza alınmayacak sözler! "Edepsizler..."

Millet İttifakı'nın yenilgisini hazmedemeyen Yeşim Salkım, açtığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere adeta kin ve nefret kustu. Salkım, "Sizi görünce midem bulanıyor" ifadeleriyle vatandaşın özgür iradesine saygı duymadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın %49.50 oy ile Millet İttifakı'nı yenilgiye uğratması bazı ünlü isimlere hazımsızlık yaşattı. Bazıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın galip geldiği deprem bölgesindeki depremzedelere hakaret yağdırırken bazı isimler ise Cumhur İttifakı'na oy verenlerin genelini hedef aldı. Şarkıcı Yeşim Salkım da bu listeye adını yazdırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Edepsizler ordusu", "Geri zekalılar", "Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor" şeklinde kin ve nefret kustu.

ÖZGÜRLÜK NARALARI ATANLAR MİLLETİN İRADESİNE KAFA TUTUYOR!

Yeşim Salkım, sosyal medyadan yaptığı yayında milletin özgür iradesi için ağza alınmayacak laflar etti. Şarkıcı, "Hadi oradan...", "Siz şimdi hırsız olduğunuz için...", "Geri zekalılar...", "Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor", "PKK'ymış..." "Siz getirdiniz PKK'yı." gibi ifadeler sarf etti.

Yeşim Salkım

Yeşim Salkım

Uğur Işılak dinlediği gerekçesiyle darp edildi! Vicdansız saldırganlar yakalandıİLİŞKİLİ HABERUğur Işılak dinlediği gerekçesiyle darp edildi! Vicdansız saldırganlar yakalandı

PKK TABANLI MİLLET İTTİFAKI'NI GÖRMEZDEN GELDİ

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten yargılanan şarkıcı Yeşim Salkım, rahat durmuyor. HÜDA PAR üzerinden seçmene demediğini bırakmayan Salkım, PKK tabanlı Millet İttifakı'nı görmezden geldi. Salkım, şunları söyledi:

"Uğursuzlar… Zamanında FETÖ FETÖ dediniz, siz yattınız FETÖ’nün ayağına, biz mi yattık? HÜDA PAR kim? Siz HÜDA PAR'cı değil misiniz kardeşim? HÜDA ne demekse? Sana söz yine baharlar gelecek… Hadi oradan, siz şimdi hırsız olduğunuz için… Geri zekalılar… Bu kadar geri zekalısınız işte siz. Allah'a şirk koşuyorsunuz siz. Doldurdunuz da doldurdunuz... Afgan'ını, Suriyelisini... Çok güzel biliyoruz biz Allah'ı, o kafayı örterek olmuyor Allah… Edepsizler ordusu, haydi... Kafayı belden aşağı ile bozdunuz. PKK'ymış. Siz getirdiniz PKK'yı. Pensilvanya’ya gidenlerin haddi hesabı yok, sanatçıların içerisinden. Buradan bir isimleri sayarım var ya… Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor."

Milletvekili seçilen ve seçilmeyen ünlüler listesi!

İLİŞKİLİ HABER

Milletvekili seçilen ve seçilmeyen ünlüler listesi!

BİR YORUM YAPIN 1

Fahire yaman 11 ay önce

Yazık sanatçı müsveddesi. Vatandan milletten ne anlar. Uzanların gelini Hakan Şükür'ün kankisi