Estetiğin dozunu fazla kaçıran Ceylan'dan akılları karıştıran sözler: Görüntüm doğal!

Son dönemlerde yüzüne yaptırdığı estetik işlemlerle tanınmayacak hale gelen türkücü Ceylan, geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına konuk oldu. Yıllar içinde bambaşka biri haline gelen Ceylan'ın "Görüntüm doğal. Getirin Kuran'ı el basayım" ifadeleri sosyal medyayı karıştırdı.

Yıllardır yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. İmaj değişikliğine gitme kararı alan ünlü isim, saçlarına pembe peruk taktığı karesini "Katy Perry Ceyloo" notuyla paylaştı. Daha önce de Marilyn Monroe tarzını benimseyen Ceylan'ın yeni görünümü hayranlarını ikiye böldü. 48 yaşındaki şarkıcının cesur değişimi "Yılmaz Morgül'e benzemiş" ve "Nerede kaldı o doğal hallerin" gibi çok sayıda yorum aldı.

Ceylan değişimi

Ceylan değişimi

"TELEFONUM DAHİ TANIMIYOR"

Çocukluk döneminden itibaren sahnelerde olan ünlü türkücü, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yüzüne estetik yaptırmadığını söyleyen Ceylan, "Görüntüm doğal. Getirin Kuran'ı el basayım" dedi.

Ceylandan estetik açıklaması

Ceylandan estetik açıklaması

Değişimi hakkında bir itirafta bulunan ünlü isim "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" ifadelerini kullandı. Canlı yayındaki imajıyla da adından söz ettiren Ceylan'ın renkli lensleri ise 'yok artık' dedirtti.

Ceylan değişimi

Ceylan değişimi

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE KÖŞE KAPMACA OYNAMIŞTI!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün kızı Hira ve arkadaşlarıyla Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Mağazaları gezen Akalın, bir ara soluklanmak için alışveriş merkezinin içindeki banklarda oturdu.

Demet Akalın ve kızı Hira

Demet Akalın ve kızı Hira

Arkadaşlarıyla koyu bir sohbete dalan Akalın, karşısında muhabirleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ünlü türkücü Ceylan ile yan yana otururken görüntülenen Akalın, son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlar ile sık sık gündeme gelen Ceylan'ın kameralardan rahatsızlığını fark edince hemen harekete geçti.

Demet Akalın ve Ceylan

Demet Akalın ve Ceylan

Yüzünü elleriyle kapatmaya çalışan Ceylan'a yardımcı olmak isteyen Akalın, çantasından çıkardığı güneş gözlüğünü arkadaşına verdi ve muhabirlere "Arkadaşlar çok önemli bir konu var, ev işi var onu konuşuyoruz. Konu bittiği zaman konuşalım" diyerek arkadaşının makyajsız görünmemesi için çaba sarf etti.

Ceylan makyajsız yakalanmamak için çok uğraştı

Ceylan makyajsız yakalanmamak için çok uğraştı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn yine ağızları açık bıraktı! Tır direksiyonuna geçti...

Yürekleri ağıza getiren görüntü! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn tır kullandı

İLİŞKİLİ HABER

Yürekleri ağıza getiren görüntü! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn tır kullandı
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan'dan üzen haber! Usta sanatçı 86 yaşında hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan'dan üzen haber! Usta sanatçı 86 yaşında hayatını kaybetti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ruhi 10 ay önce

Aaah ah Ne ilginç bu insanoğlu

zafer gülten 10 ay önce

estetik için muhtemelen silikonda kullanılmıştır,peki vucuda ,yüz altına enjekte edilen bu silikonlar zamanla bozulmuyormu,bozulmasa bile çevresi kir topluyor,tıpranma oluyordur.ve yaşlanınca yüz etleri çöktümü silikonlar açığa çıkıp yüze korkunç bir ifade veriyor.BÜLENT Ersoy gibi,

Toplam 1 beğeni