Ayşegül Yıldız'dan bomba itiraf! İbrahim Tatlıses ile evlenme nedenini ilk kez açıkladı

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, konuk olduğu "Pembe Masa" programında evliliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2011 ve 2013 yılları arasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile evli kalan Ayşegül Yıldız, evliliğini noktalama kararı alsa da Tatlıses ile kızları için dostça görüşmeye devam ediyor. Ünlü sanatçıdan hep övgülerle bahseden Yıldız, geçtiğimiz günlerde Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu 'Pembe Masa' programına konuk oldu.

Pembe Masa programı

Pembe Masa programı

Kendisinden 29 yaş büyük eski eşi hakkında açıklamalarda bulunan Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 16 yaşındayken tanıştığını ve 19 yaşında ilişkilerinin başladığını anlattı. Ailesinde yaşadığı eksikliğin bu evliliğe alt yapı hazırladığını dile getiren Yıldız, "Çok küçük yaşta babamı kaybettim, belki de babama bu kadar düşkün olduğum için hayatımdaki boşluğu İbrahim bey ile doldurmak istedim babam hayatta olsa muhtemelen böyle bir ilişkim olmazdı" diyerek şaşırtan itirafta bulundu. 

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sevda Türküsev'den depremzede seçmeni hedef alanlara sert çıkış! İnsanların acısında tepinmeyin

Selena'nın Selin'i yıllar sonra Türkiye’ye geri döndü! Cansu Demirci’yi gören şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Selena'nın Selin'i yıllar sonra Türkiye’ye geri döndü! Cansu Demirci’yi gören şok oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0