Selena'nın Selin'i yıllar sonra Türkiye’ye geri döndü! Cansu Demirci’yi gören şok oldu

2006-2010 yılları arasında seyirciyle buluşan 'Selena' dizisinde canlandırdığı 'Selin' yıllar sonra ortaya çıktı. Cansu Demirci’yi görenlerin hiç bir değişikliğe uğramamasına şok oldular.

Başrollerinde; Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Zuhal Topal, Cansu Demirci, Gizem Güven, Hazal Şenel, Gökhan Keser, Ümit Erdim gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Selena' dizisinde 'Selin' karakterini canlandıran oyuncu Cansu Demirci, yıllardır herkesten uzak bir yaşam sürdürüyor.

Tek diziyle şöhreti yakalayan Demirci, sürpriz bir kararla oyunculuğa ara verip eğitimi için Amerika'nın yolunu tutmuştu. Uzun zamandır Haber alınamayan Demirci, Türkiye'ye döndü.

Şimdi 31 yaşında olan Demirci’yi görenler ‘Yıllar sizi teğet geçmiş, aynısınız’, ‘Anılarım canlandı’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Ayşegül Yıldız'dan bomba itiraf! İbrahim Tatlıses ile evlenme nedenini ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ayşegül Yıldız'dan bomba itiraf! İbrahim Tatlıses ile evlenme nedenini ilk kez açıkladı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0