Kenan Sofuoğlu'ndan sosyal medyada gündem olan oğluyla ilgili açıklama!

AK Parti Sakarya Milletvekilliği görevini sürdüren Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn spor tutkusu son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Sofuoğlu, sık sık kullandığı araçlarla gündeme gelen 4 yaşındaki oğlu Zayn ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, önceki gün Florya'da objektiflere takıldı. Çocuklarıyla birlikte görüntülenen Sofuoğlu, geçtiğimiz günlerde 4 yaşındaki oğlu Zayn'ın spor arabayla gösterdiği performansın gündem olmasıyla ilgili açıklamada bulundu. 

"BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM"

"Çok hevesli, kolay anlıyor. Biz de gereken tüm tedbirleri alarak imkan sağlıyoruz. İleride büyük başarılara imza atacağına inanıyorum."

ZAYN SINIR TANIMIYOR!

Yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran minik yetenek Zayn Son olarak babasının lüks spor otomobilini pistte tek başına kullandı. O anlar sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlunu tek başına motora bindirdi! Yürekleri ağza getirdi

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş Rıza 11 ay önce

Zayn da nedir ya. Nasıl müslüman ismi. Zeyd koysa anlarız.