Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan kritik paylaşım: Almanya'nın Erdoğan takıntısı okullara yansıdı!

Oyuncu, hukukçu ve yazar AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından Almanya'nın Erdoğan takıntısına değindi. Yenişehirlioğlu, paylaşımıyla Batı'nın demokrasi anlayışını gözler önüne serdi.

Almanya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranlığını (!) sınav kağıtlarına yansıttı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da bulunan Ingolstadt'taki Cristoph Scheiner Lisesi'ndeki Sosyal Bilgiler dersi sınavına konu oldu. Sınav kağıdında konu olarak toplumun yapısı ve değişimi, çağdaş siyasal sistemlerin temel özellikleri işlendi. Sınav kağıdında verilen tabloda Cumhurbaşkanlığı ve yardımcı kategorilerin hepsine Başkan Erdoğan'ın karikatürü yerleştirilerek Türkiye Cumhuriyeti'nin diktatörlükle yönetildiği algısı verildi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehiroğlu, "Almanya kendi demokrasi anlayışını çok iyi ortaya koymuş" dedi.

Bahadır Yenişehirlioğlunun paylaşımı

Bahadır Yenişehirlioğlunun paylaşımı

AK Parti Milletvekili Bahadır YenişehirlioğluİLİŞKİLİ HABERAK Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan vatandaşa çağrı: Türkiye daha da şahlanacak

"KİMLERE KARŞI BU SEÇİMİ KAZANMAMIZ GEREĞİNE BİR ÖRNEK"

Bahadır Yenişehirlioğlu, Almanya'da bulunan bir lisenin sınav kağıdını yayımlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Kimlere karşı bu seçimi kazanmamız gereğine bir örnek. Almanya Ingolstadt'taki Cristoph Scheiner Lisesi'nde sosyal bilgiler sınavı... Demokrasi anlayışlarını çok iyi ortaya koymuşlar!"

Türkiye Yüzyılı

Türkiye Yüzyılı

TÜRKİYE YÜZYILI YAKLAŞIYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 21 yıldır Türkiye'yi dünya gücü olacak aşamaya getirdi. Birçok analizci Batılı ülkelerin kurguladıkları diktatör algısının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 21 yıldaki başarılarından endişe duymalarının sonucu olduğu şeklinde değerlendiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde Almanya'dan %65.4 oy ile Kılıçdaroğlu'nu orada da yenilgiye uğrattı.

İstanbul Valiliği'nden 19 Mayıs paylaşımı: "Minnet ve saygıyla anıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Valiliği'nden 19 Mayıs paylaşımı: "Minnet ve saygıyla anıyorum"
Ünlülerin 19 mayıs paylaşımları!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerin 19 mayıs paylaşımları!
Emine Erdoğan UNESCO'nun 'İslamofobi' girişimi hakkında paylaşım yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan UNESCO'nun 'İslamofobi' girişimi hakkında paylaşım yaptı

BİR YORUM YAPIN 8

azi 11 ay önce

Fetö almanyanin egitiminide ele gecirmis Türkiyede ve baska ülkelerde yaptigi hainligi bunlarda görecek

pala remzi 11 ay önce

Yılda bir milyon togg demek almanya ve fransanın ürettiği otomobillerin en az yılda 700.000 bin az satması demek. Alman fransız malları almayacağım demenin rutin yolu basit şekilde ve sürekli bir taşla iki kuş vurmak hem siyasi hem ekonomik yani denge ağırlığı bizden yana olacak.

nitekim 11 ay önce

almanya korkmakta haklı ama yakında tüm almanyayı topraklarımıza katacağız. intikamımızı alacağız

Ruhi 11 ay önce

Tayyip Erdoğanın saçının teline tüm Almanya yı verseler dönüp bakmayacağı bir seçmen var arkasında. Biz onu pazarda bulmadık. Faşist Almanya!

net 11 ay önce

almanya tamamen abd yahudi güdümünde ve bağımsız bir ülke değil. bağımsız olsa Erdoğanı desteklerdi.

Yorumların Tümünü Okuyun