Bergüzar Korel, 7 yıl aradan sonra geri dönüyor! Müge Anlı gibi olacak...

Şimdilerde 3 çocuk annesi olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 7 yıl aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Hamile olduğunu öğrendikten sonra ertelenen projesiyle yeniden devam edecek olan Korel, yeni projesinde ünlü sunucu Müge Anlı gibi bir karakteri oynayacak.

Binbir Gece adlı dizide birlikte yer aldığı meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzunca bir süredir ekranlardan uzaktaydı. 2010 yılında ilk çocukları Ali'yi, 2020 yılında ikinci çocukları Han'ı kucağına alan ünlü oyuncu son olarak 2021 yılında da kızları Leyla'yı kucağına aldı. 7 yıldır ekranlarda yer almayan Korel, 2 sene önce aldığı setlere dönme kararını 3. çocuğuna hamile olduğunu öğrendikten sonra erteleme kararı almıştı. Ünlü oyuncu şimdilerde, 7 yıl aranın ardından ekranlara geri dönmek için yeniden hazırlık yapıyor.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç

Bergüzar KorelİLİŞKİLİ HABERBergüzar Korel'den 14 Mayıs imalı reklam filmine tepki! Laikliği rakıya indirgemeyin

MÜGE ANLI GİBİ TELEVİZYONCU OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 2 sene önce ertelenen Kanlı Yayın adlı diziyle izleyici karşısına geçecek. Bu sefer OGMPictures'ın çekmeye hazırlandığı dizi Amazon Prime Video'nun ilk yerli dizi içeriği olma özelliğini taşırken, dizinin Proje Tasarımını Selim Erkul yapacak. Dizinin senaryosu ise Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan'ın elinden çıkacak. Korel dizide, "Neslihan Turhan" adındaki, ünlü televizyoncu Müge Anlı gibi ekranda cinayet olaylarına aydınlığa kavuşturan ünlü bir televizyoncu olarak yer alacak.

Bergüzar Korel ekranlara dönüyor

Bergüzar Korel ekranlara dönüyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı ve Dilan Polat arasındaki altın gerilimi! Eleştirilere sinirlendi

Mabel Matiz'in gerçek mesleği herkesi şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz'in gerçek mesleği herkesi şoke etti!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaş 11 ay önce

para suyunumu çekti

155 11 ay önce

Hani bunlar ülkeyi terk etmişti paralar bitti Galiba geri geliyorlar...ipsiz takımlar

Türkoglu 11 ay önce

hic sevmedigim bir kisi ha kocasi ha kendisi vatan hainleri, Turkiyede kazan ve atip tut ama Disarida sefasi, bunu is verene bakmak lazim.

Ali haydar yemez 11 ay önce

No İngiltere işi iyi gitmedi galiba para suyunu çekti istikamet Türki'ye

dirilis 11 ay önce

Ne oldu para bitti ellem sulo hani ingilterde kazanmadimi siz hainler sizi

Yorumların Tümünü Okuyun