Kazakistanlı oyuncu Berik Aitzhanov'dan Kuruluş Osman açıklaması: Türk dizisi deyince...

Kuruluş Osman'ın 4. sezonunda Moğol komutanı Nayman karakteriyle kadroya dahil olan Kazakistanlı oyuncu Berik Aitzhanov, dizi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, Kazakistanda Kuruluş Osman'a olan yoğun ilgiden bahsetti.

Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde çekilen ATV ekranlarına damga vuran Kuruluş Osman'da Moğol komutanı Nayman'ı canlandıran Kazakistanlı Berik Aitzhanov, Sabah Gazetesi'ne verdiği demeçte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl yine Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisinde Çin imparatorunu oynayan Kazak oyuncu Aitzhanov Kuruluş Osman'a dahil olma sürecini anlatırken Kazakistan'da Türk dizilerine olan yoğun ilgiye de değindi.

Berik Aitzhanov

Berik Aitzhanov

Kuruluş OsmanİLİŞKİLİ HABERKuruluş Osman'daki Moğol Komutan'ı Nayman kimdir? Berik Aitzhanov nereli?

"TÜRK DİZİSİ DEYİNCE AKLA İLK OLARAK KURULUŞ OSMAN GELİYOR"

Dizide Orta Asya'nın kadim milleti Moğolların komutanlarından olan 'Nayman'a hayat veren Berik Aitzhanov başarılı performansıyla öne çıkıyor. Kazakistan'da Türk dizileri arasında Kuruluş Osman'ın yoğun ilgi gördüğünü belirten Aitzhanov, "115. bölüm yayınlandıktan sonra sadece dizinin hayranları değil; tüm arkadaşlarım, akrabalarım da dizinin hayranı oldular. Kendi aralarında bundan sonra dizide ne olacağını bulmaya çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

Berik Aitzhanov Kuruluş Osman hakkında konuştu

Berik Aitzhanov Kuruluş Osman hakkında konuştu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sanatçı Şükriye Tutkun "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını tanıttı! "Zalime dur diyeniz"

Sanatçı Mehmet Önder Şahan Gökbakar hakkında şoke eden o sırrı açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Mehmet Önder Şahan Gökbakar hakkında şoke eden o sırrı açıkladı!

BİR YORUM YAPIN 0