Sanatçı Mehmet Önder Şahan Gökbakar hakkında şoke eden o sırrı açıkladı!

Sosyal medya hesabından gündem konularına ilişkin kritik yaparak hafızalarda kalma çabası içinde olan Şahan Gökbakar'ın ekonomi değerlendirmesine oyuncu Mehmet Önder'den yanıt geldi. Önder'in "Meğer emekçilerin hakkını sen ve kardeşin yiyormuşsunuz" ifadeleriyle yaptığı açıklama görenleri şaşkına çevirdi.

Filmlerinden çok son zamanlarda Twitter hesabından ülkeye ve seçime dair yaptığı algı çalışmalarıyla gündemde kalmaya çalışan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz gün kendisini eleştiren meslektaşlarına küfretmişti. Son olarak ekonomist rolüne bürünen Gökbakar'a rol arkadaşı Mehmet Önder'den yanıt gecikmedi. Önder, Gökbakar ve kardeşi hakkındaki bilinmeyen sırrı açıkladı.

Mehmet Önder

Mehmet Önder

Şahan Gökbakar sosyal medyayı birbirine kattı! Ünlü isimlerden ağza alınmayacak sözlerİLİŞKİLİ HABERŞahan Gökbakar sosyal medyayı birbirine kattı! Ünlü isimlerden ağza alınmayacak sözler

ŞAHAN GÖKBAKAR HAKKINDA BİLİNMEYEN O SIR!

FETÖ ve PKK ile işbirliği içinde olan 6+1'li masanın üyelerinden İYİ Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Bilge Yılmaz üzerinden duyar kasan Şahan Gökbakar hakkında Önder, "Bak Şahan, seninle aynı filmde oynadık, kardeşin yönetmendi, senin dışında kimse parasını alamadı, bilmiyorsun zannedip sana söyledim meğer emekçilerin hakkını sen ve kardeşin yiyormuşsunuz, burada namuslu vatansever pozu kesme, senin ne olduğunu anlatsam insan içine çıkamazsın." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mahmut Tuncer'i sinirlendiren soru! Nuri Sesigüzel'in cenazesinde "20 liran var mı?" sorusuna...

Kazakistanlı oyuncu Berik Aitzhanov'dan Kuruluş Osman açıklaması: Türk dizisi deyince...

İLİŞKİLİ HABER

Kazakistanlı oyuncu Berik Aitzhanov'dan Kuruluş Osman açıklaması: Türk dizisi deyince...
İlber Ortay'dan dikkat çeken doğum günü mesajı! "Seçimde oy vermeyi unutmayın"

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortay'dan dikkat çeken doğum günü mesajı! "Seçimde oy vermeyi unutmayın"

BİR YORUM YAPIN 7

isot 10 ay önce

neden hiç şaşırmadım acaba

mersinli 10 ay önce

Şahan gündemde kalmak için her şeye nane olurken bakalım şimdi ne yazacaksın.

Toplam 1 beğeni

Zaza 10 ay önce

Bu adam boyle ykrumlar yapmasin kardesim. Biz onu gayri ahlaki igrenc hellenme filmlerinden biliyoruz

misafir 10 ay önce

bu sanatçı tayfasının emekçi paylaşımları, patron tayfasının emekçi paylaşımları, işçi sendikalarının emekçi paylaşımları var ya... başka ülke yok yaw böyle.. sendika başkanlarının arabaları son model markalar, bu emekçi geçinenlerin yine öyle, face, youtube gibi sosyal mecralarda sanayici ve patronlar var mesela sosyalistlermiş gibi, emekçileri düşünüyorlarmış gibi açıklamalar yapan. çalışanlarına bir sorun bakalım kaç yıldır çalışıp kaç lira alıyorlarmış. Bu arada harbiden iyi paralar veren patronlarda var ama unutmayın patron asla emeğe para vermez. akıla ve bilgiye verir . akıl ve bilgi sahibi olan da emekçi değil zaten üreten olur.

Toplam 1 beğeni

Melin Ece 10 ay önce

Filmlerini de sevmem. Komedyenliğine de...

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun