Yalı Çapkını'nda bir ayrılık daha! Usta oyuncu Şerif Sezer diziyi takipten çıkardı

Reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkınından sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi. Doğukan Polat'ın ayrılığının ardından şimdi de usta oyuncu Şerif Sezer'in diziden ayrılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Usta oyuncunun dizinin sosyal medya hesabını takipten çıkarması ise kafaları iyice karıştırdı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Öznur Serçeler, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi usta ve başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda adeta yaprak dökümü başladı. Geçtiğimiz bölüm dizinin Fuat'ı olarak bilinen Doğukan Polat'ın diziden ayrılmasıyla büyük şok yaşayan dizinin hayranları şimdi de dizinin Hattuç Hala'sı olarak bilinen usta oyuncu Şerif Sezer'in ayrılacağı haberiyle şaşkınlık yaşıyor.

Yalı Çapkını Hattuç Hala

Yalı Çapkını Hattuç Hala

Yalı ÇapkınıİLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını'nda şoke eden ayrılık! Yalı Çapkını Fuat öldü mü? Doğukan Polat 33. bölümde..

DİZİNİN SOSYAL MEDYA HESABINI TAKİPTEN ÇIKTI

Dizide Hattuç Hala rolüyle kimi zaman izleyicileri çileden çıkaran kimi zaman da duygulandıran usta oyuncu Şerif Sezer'in diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Dizide geçtiğimiz bölümde yaşanan ayrılık sonrası yeniden bir ayrlık iddiasının ortaya atılması izleyiciyi üzmüştü. Ortaya atılan bu iddiaların ardından usta oyuncunun dizinin sosyal medya hesabını takipten çıkarması söylentileri daha da güçlendirdi. Dizinin, Sezer'i hala takip ediyor olması kafaları karıştırsa da usta oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığına dair henüz kesin bir açıklama bulunmuyor.

Şerif Sezer

Şerif Sezer

 İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Almanlar 'İnanmıyoruz' deyip Sakarya'ya geldi! Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn resmen şov yaptı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0