Hızlı ve Öfkeli'nin unutulmaz yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker'dan şaşırtan itiraf!

2001 yılında gösterime giren ilk filmiyle büyük bir efsaneye dönüşen Hızlı ve Öfkeli'nin acı kaybı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker, babası hakkında bir itirafa imza attı.

Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris ve Dwayne Johnson ile başrolü paylaştığı Hızlı ve Öfkeli'nin unutulmaz siması Paul Walker, 2013 yılında henüz 40 yaşındayken geçirdiği korkunç bir kazada hayatını kaybetmişti. Başarılı oyuncu yerini kızı Meadow Walker'a bıraktı. Hızlı ve Öfkeli 10'da rol alan Walker, galada babası hakkında şaşırtan bir açıklamaya yer verdi.

Hızlı ve Öfkeli Paul Walker

Hızlı ve Öfkeli Paul Walker

Hızlı ve Öfkeli filmlerinin gişe sırası belli oldu!İLİŞKİLİ HABERHızlı ve Öfkeli filmlerinin gişe sırası belli oldu!

"BANA İŞARETLER GÖNDERDİĞİNİ ANLIYORUM"

Babasının kendisiyle sayılar aracılığıyla iletişim kurduğunu söyleyen Walker, "Babamın en sevdiği sayılar 4 ve 7'ydi. Benim için işaretler bunlar" diyerek şöyle devam etti:

Paul Walkerın kızı babası hakkında konuştu

Paul Walkerın kızı babası hakkında konuştu

"Ne zaman bir şey hakkında şüpheye düşsem, ne zaman biriyle kavga etsem ne zaman yok yere sinirlensem hemen etrafımda 4 ve 7 sayılarını görmeye başlıyorum. O zaman babamın hâlâ benimle olduğunu, beni yukarıdan bir yerden kollayıp gözettiğini ve bana işaretler gönderdiğini anlıyorum. Ve o zaman kendime her şeyin yoluna gireceğini ve babamın benimle olduğunu söyleyip rahatlıyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Almanlar 'İnanmıyoruz' deyip Sakarya'ya geldi! Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn resmen şov yaptı

Aileler tanıştı! Oyuncu İrem Sak basketbolcu Furkan Korkmaz ile dünya evine giriyor

İLİŞKİLİ HABER

Aileler tanıştı! Oyuncu İrem Sak basketbolcu Furkan Korkmaz ile dünya evine giriyor

BİR YORUM YAPIN 0