Nurseli İdiz meslektaşı Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi!

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, yayınlandığı günden beri rekor kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Nurseli İdiz, aynı zaman da Mert Ramazan Demir'in oyunculuğunuda değerlendirdi.

Birçok projelerde yer alan usta oyuncu Nurseli İdiz, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Son dönemin en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını hakkında da yorumda bulunan İdiz, dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'i de eleştirdi. Demir'in performansının abartılı bulduğunu söyleyen usta oyuncu, "Elektrik alamıyorum. Ne aşırı yakışıklı ne de oyunculuğu aşırı iyi. O kadar abartılıyorlar ki 10 yıl sonra da bunalıma giriyorlar" söylemlerinde bulundu.

"NE AŞIRI YAKIŞIKLI NE DE OYUNCULUĞU İYİ"

Mert Ramazan Demir'in sergilediği oyunculuğun abartıldığını ifade eden Nurseli İdiz, "Ben bir şey bulamadım ama bu çocuğu baya bir yukarlara çıkardılar. Çok genç, birkaç işini daha görmek lazım. Bende bir antipati yaratıyor. Elektrik alamıyorum. Ne aşırı yakışıklı ne de oyunculuğu aşırı iyi... Bunun gibi çok var ama 5-10 sene sonra ne olacağını bilmiyorum. Büyük bir oyunculuk göremedim bir de çocuklara kötülük ediyorlar. O kadar abartılıyorlar ki 10 yıl sonra da bunalıma giriyorlar. Herkesin bir modası, bir dönemi vardır. O dönemde çok yükseliyorlar ondan sonra da yere çakılıyorlar. Bunları hepimiz yaşadık. Bu çocuk bir dizide başarısız olursa bunalıma girer. 20 yıl ortadan yok olduktan sonra dönen birçok insan var. Her şeyi dozunda yaşamak lazım" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Celal Şengör'den dikkat çeken Türkiye ve Azerbaycan açıklaması! Ünlü jeolog ziyareti sırasında...

Thor'un yıldızı Ray Stevenson'dan kahreden haber! Sette fenalaşarak hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Thor'un yıldızı Ray Stevenson'dan kahreden haber! Sette fenalaşarak hayatını kaybetti
Demet Özdemir eski eşi Oğuzhan Koç'un evinden çıktı: Prosedürler vardı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir eski eşi Oğuzhan Koç'un evinden çıktı: Prosedürler vardı
TRT'de bu yaz eğlence var! Birbirinden ünlü isimlerle komedi yapımları...

İLİŞKİLİ HABER

TRT'de bu yaz eğlence var! Birbirinden ünlü isimlerle komedi yapımları...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

temizlikçi 11 ay önce

Aynı hisleri bende paylaşıyorum. Çok itici ve antipatik

Türkiyecumhuriyeti 11 ay önce

Şuanda hangi dizide büyük bir oyuncu var ki? Bırak oyunculuğu, senaryolar, yapımlar, kurgular, montajlar berbat durumda! Bu kadar büyütülmenin, bu kadar abartılmanın sonucunda tabi ki yere çakılırlar! Yabancıların 40 dakikalık en dandik dizileri, bizim 3 saatlik dizileri yerinden hoplatır. Oyunculuk, kurgu, senaryo acaip işler yapıyorlar. Peki ya biz de?