Demet Özdemir eski eşi Oğuzhan Koç'un evinden çıktı: Prosedürler vardı

Oyuncu Demet Özdemir, 2 hafta önce boşandığı Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülendi. Elindeki kağıtlarla dikkat çeken güzel oyuncu, "Birkaç bir şeyimiz kalmış onları aldım aynen prosedürler vardı." dedi.

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, evliliklerinde umdukları mutluluğu yakalayamadı. 2 hafta önce tek celsede boşanan ve arkadaşlıklarını devam ettirme kararı alan çiftten Demet Özdemir, önceki gün Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını karşısında gören oyuncunun elindeki kağıtlar dikkat çekti.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Boşanma davasında yeni adet! Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yeni anlaşmasıyla şaşırttı!İLİŞKİLİ HABERBoşanma davasında yeni adet! Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yeni anlaşmasıyla şaşırttı!

KALAN EŞYALARINI ALDI

Magazin Tadı tarafından görüntülenen oyuncu, evde kalan eşyalarını almak için geldiğini ve Koç ile sohbet ettiklerini söyledi. Elindeki kağıtlarla dikkat çeken Özdemir, "Birkaç bir şeyimiz kalmış onları aldım aynen prosedürler vardı" dedi. Muhabirlerin "Oğuzhan Koç da evde onunla da konuştunuz galiba?" demesi üzerine gülerek karşılık veren oyuncu, "Anlatacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Hiçbir zaman aramız bozulmadı" şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Icardi'den Simge Sağın'a mesaj! "Aşkın Olayım" performansı ile...

Nurseli İdiz meslektaşı Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Nurseli İdiz meslektaşı Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi!
İranlı şarkıcı Sıamak Shabdel Borhan'ın kaçış planı suya düştü!

İLİŞKİLİ HABER

İranlı şarkıcı Sıamak Shabdel Borhan'ın kaçış planı suya düştü!

BİR YORUM YAPIN 1

mersinli 11 ay önce

Bu evlilik zaten Oğuzhan Koç u parlatıp gündemde tutmaktı Demet Özdemir kullanıldı ACABA MEYİN KARŞILIĞINDA