İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı!

Türk caz müziğinin efsane isimlerinden İlham Gencer Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 101 yaşında vefat eden usta sanatçı Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer'den hayranlarını üzen haber geldi. Gencer, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti.

OĞLU BORA GENCER SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Oğlu Bora Gencer, babasının vefatını sosyal medya hesabından "Babam, Türkiye'nin babası, benim canım varlığımın sebebi. Dünya iyisi insan, adam gibi adam Bozkurt İlham Gencer'i kaybettik. Büyük üzüntü içindeyiz. Çok uğraştık, çok emek verdik. Keşke elimizden daha fazlası gelebilseydi." ifadeleriyle duyurdu.

ilham Gencer hayatını kaybetti

ilham Gencer hayatını kaybetti

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Bozkurt İlham Gencer'in cenazesi, Zincirlikuyu Camii'nde, Cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılan şarkıcı Emel Sayın, İlham Gencer'in kendisi için çok değerli olduğunu belirterek "Caz müziğini Türkiye'ye getiren, tanıtan bir müzisyendi. Ben çocukluğumdan beri onun programlarını dinlerdim. Sonra da tanışmıştık, bana çok destek verdi. Bana çok şey öğretmişti. İngilizce şarkılar söylerdi, bana öğretirdi. Kulüpte birlikte şarkılar söyledik. Yani ilk adımlarımı İlham Bey'le birlikte atmıştım. Çok değerli benim için"  dedi.

Berna Laçin'e tepki çeken davet! Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

Berna Laçin'e tepki çeken davet! Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu
1 ay önce evlenen Şeyma Subaşın'dan kötü haber geldi! Balayında depreme yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

1 ay önce evlenen Şeyma Subaşın'dan kötü haber geldi! Balayında depreme yakalandı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

TurQuaZ 10 ay önce

Efsane isim de reis ilk kez duyuyok amcayı. Müslüman ise Allah rahmet eylesin, değilse toprağı bol olsun.

MiSaFiR 10 ay önce

Allah Rahmet Eylesin. Asıl Adı : Bozkurt İlham GENÇER. "Hakikat Bağı" isimli şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim.

Toplam 1 beğeni

hasan ekim 10 ay önce

Büyük bozkurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Allah onu sevenleriyle cennette kavuştursun. Duamız onun için.

Toplam 1 beğeni

Selami 10 ay önce

Kıymetli bir insanımız, kıymetli bir sanatçımızdı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Toplam 1 beğeni

mersinli 10 ay önce

Milliyetçi Ülkücü bir abimizi kaybettik Allah Rahmet eylesin Ailesine Baş Sağlığı diliyoruz.

Toplam 1 beğeni