Berna Laçin'e tepki çeken davet! Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

Devleti kötüleyerek provokatör eylemlerine sosyal medya hesabı üzerinden devam eden şarkıcı Berna Laçin Paris Büyükelçiliği'ne davet edilmesi tepkilere neden oldu. Günlerdir, yaptığı paylaşımlarla algı operasyonu yapan Laçin'in Paris Büyükelçiliği'ne baş konuk olarak yer alması sosyal medya eleştiri yağmuruna tutuldu.

Her paylaşımı devlet düşmanlığı üzerinden olan Berna Laçin'in Paris Büyükelçiliği'ne baş köşe konuğu olarak yer alması sosyal medyada büyük tepki topladı. Sürekli devlete hakaret ederek, insanları galeyana getiren paylaşımlarda bulunan Laçin'in neden Paris Büyükelçiliği'ne davet edildiği tartışmalara neden oldu.

KİM TARAFINDAN DAVET EDİLDİ?

Dini değerleri hiçe sayan oyuncu Berna Laçin'in Paris Elçiliği'nde boy göstermesi sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından eleştirildi. Laçin'in, Paris Büyükelçiliği'ne kim tarafından davet edildiği ise merak konusu oldu.

Berna Laçin

Berna Laçin

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI!

Bazı sosyal medya kullanıcılarından: "Burası Paris büyükelçiliğimiz... Sürekli Devlete millete düşmanlık edip hakaretler eden Berna Laçin baş köşe konuğu. Başka da bir şey demiyorum..", "Çok yazık! Büyükelçilerimiz bu vatanın bütün değerlerini bilen saygı duyan insanlar olmalıdır. Noel ,Paskalya kutlayan dini bayramlarımızı anmayan elçilerimiz artık olmasın, devletimize ve yöneticilerine saygılı olmayanları etkinliklere davet eden elçilerimiz olmasın…", "Bunun izahı var mı?", "İçeri bile almamalılar."
"Nedennnnnn"
, "Bunun açıklaması nedir? Sabah akşam hakaret eden kadın özel davet ediliyor. gerçekten yazık", "Hangi sıfatla biz neden bu kadar emek uğraş bu resmi görmek için mi bu kadın 7-24 bize hakaret etmiyor muydu? Hangi sıfatla ordalar kendileri?", "Sadece şunu sormak istiyorum: Sosyal medyada, TV de 7/24 tüm değerlerimizi aşağılayan, Berna Laçin hangi gerekçe ve sıfatla Paris Büyükelçiliğinde krallar gibi ağırlanıyor. Bunu biri bana açıklayabilir mi?" gibi tepki mesajları geldi.

BERNA LAÇİN'DEN PES DEDİRTEN AÇIKLAMA!

Berna Laçin, katıldığı davet sonrası gelen eleştirileri hazmedemedi, şu şekilde açıklamada bulundu:

"Paris'te kendi bayrağımız altında olmak çok güzel bir duygu. Büyükelçimiz Sn. Ali Onaner'in daveti ile muhteşem piyanistimiz Gülsin Onay dinletisine geldik."

Berna Laçin açıklama

Berna Laçin açıklama

Aynı zamanda Laçin, kendisine eleştiren bazı sosyal medya kullanıcılarını da tehdit etmeyi ihmal etmedi. 

TERÖRİSTLERE GERİLLA DEMİŞTİ! 

Ünlü isim Halk Tv'de katıldığı bir programda PKK skandalıyla gündem olmuştu. Laçin, teröristlere gerilla olarak takdim etmişti. Bunun üzerine teröristlere gerilla diyen Berna Laçin'e Ümit Kocasakal "Gerilla değil terörist" diyerek tepki göstermişti. 

İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı!
Bahadır Yenişehirlioğlu: Haydi sandığa, bir kişi bile eksik kalmasın!

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu: Haydi sandığa, bir kişi bile eksik kalmasın!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 91

hursit dilaver 9 ay önce

hep aynı kafa.. ezıklık iste.bizim mahalle hep ezıktı zaten. ne menderes demirel özal erbakan değiştiremedi. tayyip bey ne yapsın. sefaretler böyle bunlara hayran. elçinin hberi bile yoktur bu kadından ve twitlerinden..belediyelerde aynı kafa..sonrada zar zor3-4 puanla seçim kazan.

memduh 9 ay önce

birde utanmadan bayrağımız altında diyor .sen pkk paçavrası altında dur .

Vatansever 9 ay önce

Bu tertemiz milletin desteğiyle bir yerlere gel sonrada bu millete güzelim ülkeye hakaret et senin şikayet ettiğin ülkenin lideri tüm dünya liderlerini önünde diz çöktürmüş adam gibi adamın yönettiği ülkede yaşıyorsun kişi sevdiğiyle beraberdir anlayana

ASIL 9 ay önce

Büyükelçilik Türkiye’nin dişardaki Türkiye cumhuriyeti Temsilciliği, bunlar bu Zihniyetlemi Türkiye’yeyi temsil edecekler.?! Artık Dış temsilciliklere Milli Türkiye’yi en iyi temsil edecek kimseler atanmalıdır.

Cenk Yakın 10 ay önce

Bu devletin kaymağını yiyen bir avuç milletin tepesindeki azgın azınlık,,,, Devletin malı deniz yemeyen domuz, misali bu devlete ve millete sövenler malesaf baş tacı ediliyor, anlamak mümkün değil.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun