Sessiz sedasız eşinden boşanan Metin Şen'in yeni mesleği şaşırttı!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Şen'in oğlu 23 yıllık eşinden boşandıktan sonra yeni mesleğiyle gündeme geldi.

Geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız bir şekilde eşi Aslı Şen'den boşanan Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen  hayatına sil baştan devam etmeye karar verdi. Metin Şen yeni işiyle gündeme geldi.

Metin şen radikal bir kararla İtalyan restoran zincirindeki bütün hisselerini satarak emlak işine girmeye karar verdi. Emlak işine başlayacak olan Şen, aynı zamanda yılın çoğu zamanını Londra'da geçirmeye karar verdiği öğrenildi.

Eylül'de ilk inşaatına başlayacak olan ünlü isim bu kararıyla herkesi şaşırttı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan İmirzalıoğlu'ndan "aile" açıklaması! "Tamamlanmış gibi hissediyorum"

Yalı Çapkını dizisine veda etmişti! Paylaşımıyla duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizisine veda etmişti! Paylaşımıyla duygulandırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

????????? 11 ay önce

bunu bilmenin bu ülkeye ne faydası var?