Alişan'dan alkış toplayan Başkan Erdoğan paylaşımı: Seninle gurur duyuyoruz!

Ünlü şarkıcı Alişan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü sanatçının "Seninle gurur duyuyoruz... Türkiye'mize hayırlı, uğurlu olsun." ifadeleri alkış topladı.

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde büyük bir zafer elde eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek ve sevgi gösterisinde bulunmak isteyen vatandaşlar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile kent genelinde birçok noktada kutlamalar yapıyor. Sevinçlerini coşkulu bir şekilde sergileyen bazı vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Başkan Erdoğan'a olan sevgisini dile getiriyor. 

28 Mayıs seçimleri sonrasındaki kutlamalardan kareler

28 Mayıs seçimleri sonrasındaki kutlamalardan kareler

Başkan Erdoğan'ın zaferini kutlamak isteyen ünlü sanatçı Alişan ise, Instagram hesabından Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen bir karesini paylaşarak "Yine kazandık... Sn Cumhurbaşkanım. Seninle gurur duyuyoruz... Türkiye'mize hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının paylaşımına destek mesajları yağdı.

Alişan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Erdoğana destek verdi

Alişan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Erdoğana destek verdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bolulu Mehmet Yalçınkaya oğluyla karşılıklı göbek attı! 

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'den anlamlı paylaşım: Maşallah Cumhurbaşkanıma!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'den anlamlı paylaşım: Maşallah Cumhurbaşkanıma!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 10 ay önce

Alişan şarkıcı yerine astroloğ ,falcı olmalıymış,kimin kazanacağını biliyor adam.işini çıkarını biliyor,halal olsun diyelim,kurnazve cin gibi.